De veelzijdigheid van de HP Pavilion

HP Laptop review

Inmiddels hebben wij de HP Pavilion x360 laptop al ruim twee maanden in gebruik. Na de eerste indruk schreef ik in een review al blij te zijn met de veelzijdigheid van de laptop. Deze tevredenheid kan ik nog steeds bevestigen, want de gekregen laptop wordt nog steeds voor verschillende doeleinden gebruikt. 

Waarvoor gebruiken mijn kinderen de HP Pavilion laptop?

Met stip op 1: de tekstverwerker. Na de eerste boekenbeurt van mijn oudste dochter, was ze zo enthousiast geworden dat ze zelfs voor zichzelf boekenbeurten ging houden. Alle boeken die ze ooit gelezen heeft passeerden de revu. Maar daar bleef het niet bij, ze is ook zelf verhalen gaan schrijven en dat doet ze natuurlijk in de tekstverwerker Word. Het is zo leuk om te zien hoe ze dit allemaal zelf uitvogelt, maar een cursusje Word kan in de toekomst geen kwaad. De tekstverwerker gebruikt ze overal, hier heeft ze namelijk geen internet voor nodig. Zo zat ze onlangs achter in de auto, terwijl we onderweg waren naar Zuid Duitsland, een verhaal te tikken op de HP laptop.

hp laptop gebruik kinderenAls tweede wordt de HP Pavilion laptop vooral gebruikt om Netflix te kijken. Thuis hebben we hier WiFi voor. De ene keer pakt mijn jongste dochter de laptop en tovert hem om tot tablet voor een aflevering PowerPuff. Een andere keer hoor ik Pokémon uit de laptop galmen, dan weet ik dat haar broer zichzelf op een aflevering trakteert. In de auto hebben we natuurlijk geen WiFi, maar daar is het downloaden van Netflix zo superhandig voor. De laptop heeft voldoende ruimte voor de drie verschillende smaken van mijn kinderen. En zo werd er tussen het tikken van een verhaal door, een filmpje gekeken toen we over de Duitse autobaan sjeesden.

Op drie komt ‘spelletjes spelen’. Het grappige is, dat ik had verwacht dat alleen Minecraft erop hoefde. Maar onlangs zag ik mijn oudste dochter een potje Patience spelen. Ik kreeg helemaal een nostalgisch gevoel bij het zien van de groene achtergrond en kon het niet laten om ook een potje te spelen. Hierbij merk je trouwens hoe ideaal de touchscreen van de laptop is. Zo speelt het spelletje toch net even makkelijker.

Door de veelzijdigheid van de HP Pavilion, zoals een laptop en tablet in één, vind ik dit echt een ideale laptop voor de kinderen. De laptop is redelijk compact en gaat dus makkelijk mee op reis, waar de HP Pavilion voornamelijk als tablet wordt gebruikt. Thuis wordt de laptop meestal uitgeklapt en neergezet als een echte laptop. Kortom, hier nog steeds een stelletje tevreden HP gebruikers.

Wil je de laptop bestellen? Dat kan hier voor €699

Previous ArticleNext Article