Toetjes-monster

Mijn kleuter is dol op lekkere toetjes. Mijn dreumes en baby overigens ook, maar mijn kleuter heeft er ook oog voor. Eergisteren kreeg ik een berichtje van Danone: ‘Nieuw in het zuivelschap: Mickey Mouse yoghurt van Danone’

Toetjes uitzoeken

Verkrijgbaar vanaf 18 februari. Dat zullen mijn kleintjes lekker vinden en vooral ook heel erg leuk!
Gisteren liep ik met mijn kleuter door de supermarkt. We waren de wekelijkse boodschapjes aan het doen. Mijn kleuter kan heel goed helpen (als ik haar af en toe zelf wat laat uitkiezen). Zo kwamen wij ook bij het zuivelschap, waar zij natuurlijk de toetjes wilde uitzoeken. En ja hoor, ze had de Mickey Mouse yoghurt van Danone al gespot. En volgens het bericht zou het nog niet eens in de winkel liggen! De glimmend blauwe verpakking met Mickey Mouse valt natuurlijk ook wel op tussen al de saaie pakken yoghurt en vla.

Mickey’s ‘knisper oortjes’

’s Avonds na het eten hebben mijn peuter en dreumes het toetje uiteraard meteen getest. Mijn peuter was aan het klungelen om de Mickey’s ‘knisper oortjes’ van chocolade uit het bakje te krijgen. Maar mijn kleuter had al ontdekt dat het bakje omgeklapt kan worden, zodat de knisper oortjes in de yoghurt terecht komen. Mijn peuter keek haar even aan alsof ze het wiel had uitgevonden en ging daarna weer heerlijk verder smullen van het Mickey Mouse toetje.
Een succes dus.

Previous ArticleNext Article