Pimpelmees familieplanner

Opeens realiseer ik mij dat mijn kleuter over 3 maanden alweer 5 jaar wordt. En dat als zij 5 jaar zou worden, op zwemles zou gaan. Ik heb haar ook meteen maar ingeschreven. Op de website van de zwemvereniging stond dat de wachttijd 6 maanden zou zijn. Dan zou ze dus het volgende schooljaar beginnen. Echter blijkt dat de wachttijd ietsje korter is en mijn kleuter kan aankomende vrijdag aan haar eerste zwemles beginnen. Erg leuk natuurlijk, maar wel weer een krabbel in mijn (te kleine) agenda erbij. Nu is het echt tijd voor een familieplanner in ons gezin!

familieplanner

Familieplanner met plek voor 6 gezinsleden

De familieplanner van Pimpelmees is de ideale oplossing om op een gezellige manier met het hele gezin de nog komende weken (vol) te plannen. Er is plek voor 6 gezinsleden, nu zijn wij met z’n vijven, maar dat extra vakje komt heel goed uit. Bijvoorbeeld voor de algemene gebeurtenissen waar wij met z’n alle naartoe gaan, zoals ‘verjaardag opa’. Iedereen kiest een diertje, onder deze diertjes kunnen per dag verschillende bijzondere bezigheden worden opgeschreven. Mijn baby heeft natuurlijk niet zo heel veel afspraken, maar voor haar schijf ik de ‘mijlpalen’ op de kalender. Zoals ‘de eerste keer zelf staan’ of ‘eerste kies’.

Elke week is op een aparte pagina geplaatst, wat een mooi overzicht biedt. Voor mijn kleuter erg fijn, want voor haar is het nog wel eens lastig om een goed beeld te krijgen van een week. En vooral wánneer er wát gaat gebeuren.

Vintage stijl van Pimpelmees

Deze warme, gezellige familieplanner is niet alleen leuk voor ouders, maar ook handig voor kinderen. Nostalgie en fijne kleuren staan centraal in de ontwerpen. Het samenbrengen van de juiste kleurcombinaties en leuke tekeningen van vogels, bloemen en andere dieren, maakt de vintage stijl van Pimpelmees ook heel herkenbaar.
Naast geboortekaartjes zijn er van Pimpelmees ook trouwkaarten, stationery, inpakpapier, ansichtkaarten en binnenkort kinderbehang verkrijgbaar.

De familieplanner is te bestellen voor €16,95

Pin It
Previous ArticleNext Article