Babycadeautjes, tips gevraagd!

We hebben net de verjaardag van mijn peuter achter de rug en de volgende staat alweer voor de deur. Nou ja we hebben nog een kleine twee maanden, maar toch ben ik al aan het bedenken wat we haar kunnen geven. Een derde kleintje zijn heeft zijn voor- en een nadelen. Er is keuze genoeg, alles is al in huis en eigenlijk veel te veel van alles. Maar je krijgt ook (bijna) nooit iets nieuws, want ja, alles is er al. Fietsen, duplo, poppen, auto’s, het kan allemaal doorgeschoven worden.

Wat moet je nou aan je derde kleintje cadeau doen voor haar eerste verjaardag?

Bij de geboorte had ik wel een aantal leuke en unieke babycadeautjes gekregen, zoals een handgeschilderd geboortestoeltje. En een lief, super handig slaapzakje. Zo één waarvan je denkt, waarom had ik deze niet bij mijn eerste?

babyslaapzak I am baby

Cadeau voor derde kindje

Maar nu de 1 jaar in zicht komt, pieker ik me suf om een leuk cadeautje voor haar te vinden. Wat geef je een (derde) baby voor haar eerste verjaardag? Zo een cadeau waarvan je denkt, hey dat had ik bij mijn eerste al moeten hebben!

Hier een paar ideeën, want niks geven is ook niet leuk.

– Speelgoed waarvan je nooit genoeg kan hebben. Hoe meer hoe leuker! Duplo is zo’n voorbeeld, hoe meer Duplo hoe leuker je kunt bouwen. Zelfde geldt voor kapla of andere houten blokjes.

– Mooie kleding. Een derde kleintje krijgt nu eenmaal veel doorgeschoven. Maar soms is het ook weleens leuk om iets nieuws aan te trekken bij je baby. Voor je baby hoef je het niet te doen, maar voor jezelf is het wel erg leuk. Het uitpakken van een cadeau is voor een 1-jarige al feest genoeg, al pak je een tissuedoos in.

Ik weet het nog niet, ik ben er nog niet helemaal uit. Maar ik heb nog een aantal weken om de gouden tip binnen te krijgen. Dus als je een leuke tip voor een babycadeautje hebt (die niet al teveel ruimte inneemt) dan hoor ik het graag!

 

Previous ArticleNext Article