Samen 100, reden voor een feestje!

samen 100 vieren

Eigenlijk is het bij ons elke dag feest. Zolang we gelukkig zijn, vieren wij het leven. Deze instelling is ook wel een beetje gekomen na de afsluiting van een zware behandeling van onze jongste dochter. Het heeft ons geleerd om naast de grote, ook de kleine successen in het leven te vieren. Dit jaar vieren wij een groot succes. Nee we gaan niet trouwen, we vieren ook geen een ‘we gaan weer niet trouwen’ feestje. Wij vieren een mooie mijlpaal die we samen bereiken, want zonder één van ons was het (nog) niet gelukt. Wij worden dit jaar als gezin samen 100! 

Een feestje begint bij een uitnodiging

In samenwerking met Kaartje2go heb ik een uitnodiging gemaakt voor ons ‘samen 100 feestje’. Afgelopen kerst maakte ik daar ook al mijn persoonlijke kerstkaartjes. Doordat dat goed beviel, koos ik ervoor om ook de uitnodigingen daar te bestellen. Kaartje2go werkt namelijk lekker makkelijk, er zijn kant en klare ontwerpen voor elke gelegenheid in het assortiment te vinden. Zelfs de ‘samen zoveel jaar’ is een categorie. Of je uploadt zelf een ontwerp. Omdat ik zelf ook een ontwerp in mijn hoofd had, moest ik deze optie toch ook even een keer proberen. Alleen vind ik het lastig te beoordelen, of zo’n ontwerp van mij een beetje lekker uit de verf komt. Ik ben tenslotte geen echte ontwerper. Maar daarvoor kun je heel makkelijk een gratis proefdruk van de (zelf) ontworpen uitnodiging bestellen. Zo gezegd zo gedaan.

Ik kreeg keuzestress en besloot om niet te kiezen. Ik bestelde gewoon drie verschillende ontwerpen, waarom ook niet? Het leven is toch één groot feest? 

samen 100 uitnodiging

uitnodiging samen 100

De uitnodigingen uitdelen

De uitnodigingskaartjes zijn binnen en het uitdelen kan beginnen. Erg leuk om de verraste blikken te zien van de ontvangers! Want origineel vindt iedereen het zeker. Echter laat het feestje nog eventjes op zich wachten, ik ben tenslotte nog geen 36 en dus zijn we samen nog geen 100. Maar een goede voorbereiding is het halve werk, de datum staat vast en de gasten zijn uitgenodigd.  

Nu heb ik nog een to-do list met de volgende punten over: 

  • Een bbq regelen, komt goed doen we vaker.
  • Een noodplan bedenken voor bij slecht weer, uhhh liever niet. 

Reden voor een feestje

Toen een vriendin van mij 19 jaar en een beetje was, organiseerde haar moeder een feestje voor haar omdat zij 1000 weken oud was. Ik vond dat zo origineel, dat ik sindsdien van alles bereken. En zo kwam het dat ik een aantal jaar geleden berekende wanneer wij als gezin samen 100 zouden worden. 2018 was het jaar. Nadat we dit jaar allemaal onze verjaardag zijn gepasseerd, zijn we als gezin samen 100. Heb jij er weleens over nagedacht wanneer je samen met je gezin 100 wordt? 

Previous ArticleNext Article