Mepal maaltijdkom Loomm

Met dit mooie weer zijn we ‘al’ bijna vergeten hoe koud het was tijdens onze kampeervakantie in Nederland een paar weekjes geleden. En zoals dat meestal gaat, ga je je ervaringen romantiseren. Net als bevallingen, als ik daaraan terug denk, was dat echt super leuk… Dat romantiseren van mij, dat is maar goed ook! Er staan namelijk nog heel wat kampeertripjes op de planning.

Maar goed, er is maar één manier om er achter te komen wat je allemaal nodig hebt, wat je nog mist of wat je eigenlijk totaal niet nodig hebt bij het kamperen. Dat is het daadwerkelijk uitproberen. En zo namen wij in het servies twee maaltijdkommen Loomm outdoor van Rosti Mepal mee. Twee grote kommen van een onbreekbare kunststof binnenschaal. De kom kan tegen een stootje, noodzakelijk aangezien de afwas niet altijd met veel liefde gedaan wordt. De kom is met één hand vast te houden, ook noodzakelijk omdat we met drie kinderen eigenlijk al twee handen te kort komen. De kom is licht van gewicht, dat is maar goed ook, er moet namelijk ook nog eten in en bovendien slepen we al zoveel zware spullen mee. Maar daarentegen mogen de kommen niet in de magnetron of vriezer, maar hey, die hebben we toch niet op de camping. En ze zijn niet gemakkelijk in elkaar te zetten, qua ruimte dus wel nadelig.

Toch mag deze Loomm maaltijdkom wel mee naar de volgende kampeertrip. Ik heb ze namelijk voor van alles gebruikt. Fruit, chips, soep, guacamole, borrelnootjes en nog meer chips. En dat ze niet gemakkelijk in elkaar gaan, komt door het handvat, wat echt wel weer heel veel voordeel geeft!

maaltijdkom

Previous ArticleNext Article

8 Comments

  1. Ik zou heel graag een mepal loom outdoor maaltijdkom winnen voor mijn jongste dochter hartstikke handig op de camping

  2. Ik zou de kom graag winnen voor mijn jongste dochter hartstikke handig op de camping

  3. Super leuke kom nog nooit eerder gezien, maar ziet er echt super leuk uit.
    Zou handig zijn met 2 kleintjes.

  4. Super leuke kom. Ik had deze nog nooit eerder gezien maar ze lijken me echt super handig.

  5. Die komt straks met vakantie zeker van pas. Kleur Azur is erg mooi voor mijn jongen.

  6. Zou hem erg graag winnen voor onze kindjes. Er handig voor onze vakantie !

  7. Super leuke kom, vooral de rubine red en ook ontzettend handig voor onze eerste kampeervakantie met ons kleine meisje deze zomer!