Borstvoedingskleding

Als je borstvoeding aan je kleintje geeft, moet je altijd rekening houden met wat voor kleding je aantrekt. Inmiddels is mijn baby 10 maanden en zit het er bij mij al aardig ingebakken. Toch is het altijd weer fijn als er weer een mooi nieuw merkje op de (zeer beperkte) voedingskleding markt komt.
Zo heeft Hip & Zwanger de eigentijdse collectie borstvoedingskleding van Love Milk aan hun assortiment toegevoegd.

Voedingscollectie van Love Milk

De voedingscollectie van Love Milk is geschikt om te dragen wanneer het kindje nog in de buik zit en sluit aan wanneer de tijd van borstvoeding geven is gekomen.  De jurkjes en tops combineren daarbij ook nog eens met de bestaande garderobe van vóór de zwangerschap, alleen mét een slimme toegang om je kindje te kunnen voeden. De zomercollectie komt in diverse frisse kleuren in de maten S tot en met XL.

Zelf ontworpen voedingskleding

Love Milk werd in 2010 in Zweden opgericht door Helena Henning. Zij zocht tijdens haar derde zwangerschap naar kleding die niet zou misstaan bij haar huidige garderobe en ontwierp daarom zelf voedingskleding met een vrouwelijke uitstraling, gemaakt van milieuvriendelijke materialen en voor een betaalbare prijs. Dat bleek een schot in de roos. Inmiddels wordt Love Milk in heel Europa en Australië verkocht

Borstvoeding geven kleding

Tips voor aanschaf van borstvoedingskleding

– De eerste week na de bevalling heb je BH’s nodig die goed meerekken. Nadat je borstvoeding goed op gang is, kun je gaan kijken naar de juiste maat BH tijdens je borstvoedingsperiode.

– Zorg dat de borstvoedingskleding ook rekbaar is de eerste weken na je bevalling.

– Gewone rekbare shirts kunnen ook prima gebruikt worden tijdens de borstvoedingsperiode. Zorg wel dat je er een hemdje onder draagt, anders zit je in je blote buit te voeden.

– Gewone jurkjes kunnen meestal niet als voedingsjurkjes gebruikt worden. Aanschaf van een voedingsjurkje zal ongetwijfeld heel veel plezier opleveren.

 

Previous ArticleNext Article