WithLove, mama gaat even een filmpje kijken

‘Oké jongens, jullie gaan nu even gamen’, is wat ik afgelopen woensdag tijdens de lerarenstaking, midden op de dag tegen de kinderen zei. ‘En dan kan ik weer even een filmpje van WithLove kijken’, is wat ik bij mezelf dacht. 

Het is midden november. De eerste schoolvakantie van de kinderen zit er alweer op en we hebben ons ook al door twee stakingsdagen heen geslagen. Buiten wordt het steeds kouder en iedere moeder weet, er komt een hysterische maand aan. Hoe pak je als moeder nog even tijd voor jezelf? Hoe laad je op voordat de hysterie uitbreekt? Inmiddels heb ik daar wel wat middelen voor. Maar voordat je deze middelen gebruiken kunt, is er één heel belangrijk puntje. Laat het los! Voel je niet schuldig wanneer je als moeder even voor jezelf kiest. Dat je je even terugtrekt en doet waar je zelf zin in hebt. Kijkt wat jij leuk vindt. Laat de boel de boel, kruip op de bank en geniet even van je welverdiende rust! 

withlove-landingspage

WithLove app

Wat je dan kunt doen, is even heerlijk een filmpje kijken. Sinds kort heb ik de app WithLove op mijn telefoon staan. WithLove is een Nederlandse streamingsdienst, welke bijna een jaar geleden werd gelanceerd. Het aanbod bestaat uit 250 romantische films en series, gevarieerd van drama tot romantische comedy. Inmiddels heb ik al zeker tien van deze feelgood films gekeken en ik kan je vertellen, het werkt eigenlijk best een beetje verslavend. Zo kan ik onder andere ‘The Book of love’, ‘Mumlist’ en ‘Love again’ afvinken. Ik moet bijna gaan oppassen dat ik niet teveel voor mezelf ga kiezen.

Xmas WithLove

Ook de kerstfans kunnen helemaal los! Je kunt nu al beginnen met een ruim aanbod en vanaf 1 december staan er zelfs ruim 70 kerstfilms op Xmas WithLove. Van Merry Kissmas en Christmas With A Prince tot A Christmas Wedding Date en Runaway Christmas Bride. Van zoet, zoeter tot zoetst, beter kun je de kerst niet beginnen toch?

WithLove proberen? + jaarabonnement winnen!

Met een abonnement van € 5,95 per maand kun je op elk apparaat het aanbod van de streamingsdienst kijken. Good to know is dat het ook direct weer opzegbaar is.

Speciaal voor jullie mag ik wat leuks aanbieden! Jullie mogen WithLove een maand gratis proberen en twee van jullie kunnen een jaarabonnement winnen!

Wat je moet doen:

  • ga naar deze actiepagina
  • laat je email adres achter
  • kies in het dropdownmenu voor ‘loedermoeder
  • dan ontvang je in je mail de vouchercode voor de gratis maand
  • en je maakt direct kans op een gratis jaarabonnement.

De winnaars ontvangen bericht van WithLove.


Afbeelding: Shutterstock/mariakray

Previous ArticleNext Article