Dit is een leuk cadeau voor je moeder!

cadeau moeder

We staan allemaal wel eens voor het dilemma en vragen ons dan af, wat is nou een leuk cadeau voor mijn moeder? Als ik mijn kinderen deze vraag laat beantwoorden, dan word ik overladen met kunstige knutselwerken en volgekalkte A4’tjes die zij ‘een tekening’ noemen. En natuurlijk waardeer ik de resultaten van de vrije expressie van mijn kinderen, maar op een gegeven moment heb je ook wel genoeg aan de koelkast hangen. Ik denk dat oma daar ook zo over denkt. Dus ik laat het bedenken van een bijzonder cadeau voor moeders dan ook niet altijd aan mijn kinderen over. Maar dan kom ik wel weer terug bij de vraag, wat is een leuk cadeau voor mijn moeder?

Wat vinden moeders het leukste om te krijgen?

De vraag is dus, wat vinden moeders het leukste om te krijgen? Als ervaringsdeskundige wil ik daar best een antwoord op geven, alleen zitten we met het gevalletje ‘smaak’. En over smaak valt niet te twisten. De één neemt het liefst een goede fles wijn die zij in alle rust in haar eentje kan opdrinken in ontvangst. Voor de ander is een spelletjesavond met het gezin het ultieme cadeau. Maar waar iedere moeder het wel over eens is, is dat het leuk is om een foto van je bloedjes te krijgen.

Dus of het cadeau nu voor kerst, voor moeders verjaardag of voor moederdag is, met een foto zit je altijd goed. Er zijn heel veel producten waar je een foto op kunt laten drukken. Op een puzzel, een muismat of een kussentje. En onlangs zag ik daar nog een ontzettend leuke manier voor, namelijk een diamond painting met eigen foto. Diamond painting is al een tijdje heel populair. Voor wie nog niet weet wat diamond painting is, hier een korte uitleg.

Dit is diamond painting

Diamond painting is letterlijk een schilderij maken met diamantjes. Maar het wordt ook wel borduren met steentjes genoemd. Deze steentjes zijn natuurlijk geen echte diamanten, dat zou wel het ultieme cadeau zijn voor je moeder, maar met gekleurde steentjes in een diamantvorm. Met een speciaal pennetje plak je de steentjes op een canvas en zo creëer je een ‘schilderij’ of, in dit geval, een eigen foto. Zo’n diamond painting kun je heel makkelijk bestellen bij deze diamond painting winkel

Ik vind dit echt zo’n cadeau voor een moeder die alles al heeft. Met een diamond painting geef je haar iets te doen, maar doordat je een diamond painting met eigen foto geeft, geef je ook een persoonlijk cadeau. Een persoonlijk cadeau dat in plaats van op de koelkast, aan de muur komt te hangen.


Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Previous ArticleNext Article