De gouden sieraden van Isabel Bernard

isabel bernard sieraden review
De afgelopen jaren heeft het dragen van sieraden een heel andere dimensie gekregen. Mezelf vol hangen met kettingen, armbandjes en grote oorbellen heb ik sinds de komst van de kinderen cold turkey afgeleerd. Er bleef geen ketting meer heel en de hangers werden regelmatig uit mijn oren getrokken. Dat betekende natuurlijk niet dat ik er niet meer om gaf, ik heb het dragen van sieraden alleen wat aangepast. Zo heb ik jaren lang enkel een gouden ring met drie diamanten en een bijpassende ketting gedragen. Nu mijn kinderen ouder worden en ik er vanuit kan gaan dat ze niet meer klakkeloos aan mijn oorbellen en kettinkjes trekken, ben ik weer een beetje op zoek naar nieuwe sieraden. Maar zoals ik al zei, het dragen van sieraden doe ik op een heel andere manier dan jaren geleden. Nu ben ik veel meer op zoek naar sieraden die een leven lang meegaan, dus gouden sieraden om te dragen.

Minimalistische sieraden

Wat ik zelf erg mooi vind, zijn minimalistische sieraden. Ze zijn subtiel en daardoor goed te combineren met andere sieraden. En wat voor mij ook heel belangrijk is, ze zijn tijdloos! Een sieraad voor het leven dus. De gouden sieraden van Isabel Bernard kwamen op mijn pad en eigenlijk was ik direct verkocht. De prachtige en vooral subtiele uitstraling zoals de gouden armbanden dames en de gouden ringen, zijn precies wat ik nu zoek.

review isabel bernard

Combineren van meerdere ringen

Naast dat minimalistische sieraden heel subtiel en tijdloos zijn, vind ik het combineren van meerdere ringen ook erg leuk! Dat doe je met combinatieringen of ook wel stapelringen. Je draagt dan meerdere ringen om één vinger of aan één hand. Dit zijn meestal ook minimalistische ringen die goed bij elkaar passen. De ringen van Isabel Bernard zijn perfect om te gebruiken als stapelringen. Op het eerste gezicht ogen ze vrij simpel, maar bij elkaar zijn de ringen echte eyecatchers. Ik ben begonnen met deze gouden ring en hopelijk zal daar binnenkort nog een combinatiering aan toegevoegd worden.

sieraden isabel bernard

De oorbellen maken het af

Het is ook jaren geleden dat ik oorbellen droeg, maar toch vind ik oorbellen het wel altijd afmaken. De finishing touch zeg maar. Bij het uitzoeken van de sieraden van Isabel Bernard, heb ik ervoor gekozen om de oorbellen te laten matchen met het gouden armbandje.

Isabel Bernard

Alle sieraden van Isabel Bernard zijn met een Frans tintje ontworpen en gemaakt van echt 14 karaat goud. Het grootste deel van de sieraden collectie van Isabel Bernard wordt aangeboden in geelgoud. Maar ook voor rosé gouden sieraden en witgouden sieraden kun je bij Isabel Bernard terecht. Persoonlijk ben ik daar heel blij mee, ik neig zelf namelijk altijd naar witgouden sieraden. Isabel Bernard is dan wel minimalistisch in de designs van de sieraden, maar niet in het gebruik van materialen. Alleen de beste materialen zijn in de sieraden verwerkt en dat zie je ook echt aan de kwaliteit.

Previous ArticleNext Article