Webshopevent Flavourites Live

Zes jaar geleden, toen mijn eerste kleintje net geboren was, was ik op zoek naar leuke en unieke webshops voor mijn meisje. Ik belandde toen op Flavourites.nl en ben er sindsdien niet meer weggegaan (bij wijze van spreken). Webportal Flavourites.nl brengt de leukste en origineelste webshops in kaart. Maar… wees gewaarschuwd! Het is verslavend leuk om rond te speuren in deze geweldige shops.

Het bleef niet bij alleen een webportal, al snel volgde er een webshopevent ‘Flavourites Live’. En voor het zesde achtereenvolgende jaar, is er ook dit jaar weer een webshopevent.
Van vrijdag 21 tot en met zondag 23 november 2014 vindt in De Kromhouthal in Amsterdam-Noord dit webshopevent Flavourites Live plaats. Tijdens dit event kunnen we live shoppen bij 130 webshops die te vinden zijn op Flavourites.nl, neem dus maar een goed gevulde portemonnee mee! En extra leuk is het om ook de gezichten van de creatieve ondernemers en designers te zien en te ontmoeten.

flavourits

Entree en meer informatie
Entreetickets zijn in de voorverkoop te koop voor € 11,-. Aan de deur is de toegangsprijs € 12,50. Op de website www.flavouriteslive.nl en op de social media van Flavourites en Flavourites Live is meer informatie en het laatste nieuws te vinden over het event. Daarnaast staan hier alle deelnemers vermeld die dit jaar met een stand aanwezig zullen zijn.

Previous ArticleNext Article

2 Comments

  1. Leuk! Ben toevallig op zoek naar een leuk kraamcadeautje dus ik ga meteen even rondneuzen!