100 jaar Fiep Westendorp!

Fiep Westendorp, wie kent haar niet? Ze illustreerde tekeningen die al vele generaties meegaan en ongetwijfeld nog veel langer mee blijven gaan. Want Dikkertje Dap, Jip & Janneke en Pluk van de Petteflet zijn inmiddels onderdeel van de opvoeding.

Dit jaar (17 december 2016) is het 100 jaar geleden dat Fiep Westendorp werd geboren en dat wordt op meerdere manieren gevierd door activiteiten maar ook door speciale edities van producten ter ere van het 100e geboortejaar van de bekende illustrator.

Drie keer een mooie en leuke eerbetoon aan Fiep Westendorp

De wereld van Fiep Westendorp op één XXL kleurplaat

Hey mam, dat is uuuhhh… Hoe heet hij ook alweer? Dat is Pluk van de Petteflet! En daar is Jip en Janneke mam… Very Mappy maakt samen met Fiep Amsterdam bv. een speciale editie van de XXL kleurplaten. De wereld van Fiep Westendorp op één XXL kleurplaat, een feest van herkenning en niet alleen voor jong, maar ook voor oud.

very-mappy-grote-kleurplaat

Fiep Westendorp op de kinderpostzegels 2016

De 100e geboortedag van Fiep Westendorp wordt gevierd, schitteren Jip & Janneke, Pluk van de Petteflet, Pim & Pom en Otje op de kinderpostzegels. Met de opbrengst van de verkopen biedt Stichting Kinderpostzegels kwetsbare kinderen in Nederland en ontwikkelingslanden kansen op een betere toekomst. Ook de Fiep Westendorp Foundation steunt projecten gericht op kwetsbare kinderen. Hierdoor is een logische samenwerking tussen beide partijen en PostNL ontstaan.

KEK Amsterdam – Fiep Westendorp muurstickers

KEK Amsterdam heeft een collectie muurstickers van hoge kwaliteit. Acht ontwerpen behang en dertien behangranden met de leukste creaties van Fiep Westendorp, zoals retro beertjes, bootjes en autootjes. En daarnaast heeft KEK Amsterdam ook posters met de leukste creaties van Nederlands bekendste kinderboekenillustrator. De muurstickers zijn verkrijgbaar vanaf € 12,95 voor kleine stickersets en tot € 69,95 voor grotere varianten.

Kek-Pluk-Floddetje

Previous ArticleNext Article

2 Comments