Happy Halloween! 3 gemakkelijke hapjes

Halloween… Ik heb er zelf vrij weinig mee. Van dat hele griezelige houd ik al helemaal niet. Halloween schmink met de meest gruwelijke gezichten zie je mij niet snel doen. Ik zie liever de humor ervan in en ga voor de geinige Halloween dingen. En aangezien ik eten altijd leuk vind, heb ik wat ‘Happy Halloween! Hapjes-inspiratie’ opgezocht. Maar… uiteraard niet te ingewikkeld, want daar houd ik dan weer niet van.

Foto en recept: the-girl-who-ate-everything

Kind kan de was doen! Je neemt een chocolade koekje, snijdt hem door de midden, smeert er rode frosting op en drukt er witte spektandjes in. Resultaat? Een griezelig lekker gebitje.

Foto: Reasons to skip the housework

Nog zo een simpele maar super leuk Halloween-hapje. De mummy-worst! Je maakt wat sliertjes van bladerdeeg, wikkelt het om een knakworst en dan +- een kwartiertje in de oven. De oogjes maak je uiteindelijk met mosterd of ketchup. Geinig toch?

Foto en recept: ambrosiabaking.com

En als derde de spookjes-cupcakes. De cupcakes kun je zelf bakken, je kunt ze natuurlijk ook gewoon kopen. Daarnaast heb je wat witte marsepein of fondant nodig en zwarte dropjes (of iets dergelijks) voor de oogjes. Schattig toch?

Happy Halloween allemaal!

Previous ArticleNext Article

5 Comments

  1. Haha die mummie worstjes zijn echt heel grappig! Ik hou ook van die grappige Halloween hapjes/dingen. Dat gegriezel vind ik ook niks!

  2. Heel schattig, ik vind het juist jammer dat er in nederland zo weinig aandacht aan word besteed

  3. Pingback: Halloween: 16 x inspiratie voor in de keuken | THE HAPPY HOUSE
  4. Ja ik ben het helemaal met je eens Angelique ik vind Halloween veel leuker dan Sint Maarten ik ben echt dol op griezelen en koken dus dit is de perfecte combinatie