Petite – Fashion for Kids

Vandaag en morgen worden er in het openingsweekend van Amsterdam Fashion Week diverse modeshows voor en door kinderen georganiseerd. In samenwerking met de Amsterdam Fashion Week zullen deze shows verspreid over het Fashion en Museum District plaatsvinden. Verschillende kinderkleding merken, onder andere Oilily, ByKyra en Mijn zullen hun collectie op de catwalk showen.

Op zaterdag 19 januari vinden de shows plaats in het College hotel van 11.00–12.00 uur en op zondag 20 januari 2013 om 11.00–12.00 en 14.00-15.00 in het Conservatorium hotel in Amsterdam.

Previous ArticleNext Article
Pauline is moeder van een drietal en probeert naast haar kinderen ook al ruim 12 jaar deze website in leven te houden. Na jaren schrijven bleek de pen niet alleen goed te zijn voor mooie en waardevolle blogs, maar kan de pen ook tekeningetjes maken! Van deze tekeningetjes worden er weer leuke printables gemaakt die gebruikt kunnen worden tijdens kinderfeestjes, babyshowers en andere momenten om spelletjes te spelen. Hoe dan ook, er zitten nog genoeg ideeën in de pen. Dus kom gerust regelmatig langs om te checken welke inkt er nu weer op het papier is gekomen.