Januari is modemaand

Januari is echt een maand voor de mode. Veel nieuwe (zomer)collecties worden zichtbaar en sommige liggen zelfs alweer in de winkel.  Zo was er vorige week de Kleine Fabriek en afgelopen weekend is de Amsterdam Fashion week van start gegaan. Ditmaal voor het eerst ook deels gericht op kids. Een heuse Petite – Fashion for Kids, waar onder andere de zomercollectie van Oilily, Bengh en ByKyra werden gepresenteerd aan het publiek.

De fashionshow

Mijn kleintjes zaten met open mond en grote ogen de fashionshow te bewonderen. Mijn baby was zo enthousiast, dat ze regelmatig even in haar handen klapte. Zo kwam bijvoorbeeld de frisse zomercollectie van Oilily voorbij. Felle kleuren in combinatie met pasteltinten, dat is wat wij komende zomer kunnen verwachten. Zoals we gewent zijn van Oililly, spelen rijke dessins een grote rol in hun zomercollectie. Zo zijn er klassieke feestjurken met rozenprint, fijne sportieve jurkjes in een felgekleurde ruit maar ook fijne comfortabele katoenen jurkjes in pasteltinten met felgekleurde accenten zoals ceintuurtjes en regenboogapplicaties van lintjes. Hier kun je meer van de Oilily zomercollectie 2013 bewonderen.

Kleding-pimp workshop

Tijdens de Amsterdam Fashion Week was er voor de kinderen een speciale kids corner georganiseerd door Kids Party Planner. Onder begeleiding van professionele nanny’s konden kinderen vanaf 4 zich daar prima vermaken. Ook daar werd aan fashion gewerkt door de kleding-pimp workshop van ByKyra. De prachtigste shirts kwamen weer tevoorschijn. Mijn kleuter koos dit keer voor een schilderijtje schilderen. Ze zit volledig in haar ‘prinsessenfase’, dus het prinsessenschilderijtje viel meteen in de smaak bij mijn kleuter.

 

Pin It
Previous ArticleNext Article