9x de leukste Black Friday kinderkleding deals

kinderkleding deals

Afbeelding: Shutterstock / Pixel-Shot

Het zal je vast niet ontgaan zijn, Black Friday komt er weer aan (wat tegenwoordig een hele week duurt). Black Friday is over komen waaien uit de Verenigde Staten waar het kerstseizoen met speciale aanbiedingen wordt ingeluid. Je wilt niet weten hoe het er in sommige winkels aan toe gaat op Black Friday, ik heb al heel wat lachwekkende maar ook dieptrieste filmpjes voorbij zien komen. Waar het vooral om draait is kopen, kopen, kopen. Eerlijk is eerlijk, ik ben niet vies van kortingen. Het is zelfs zo dat wanneer ik online shop, altijd even google naar een kortingscode van de betreffende webshop. Ik ben vooral dol op kinderkleding scoren! Om het je wellicht een beetje makkelijker te maken, heb ik hier een aantal webwinkels op een rij gezet. Hier vind je leuke Black Friday kortingen en kortingcodes!


1. Kinderkleding webshop Happybee geeft 50% korting op geselecteerde artikelen +10% EXTRA kassakorting. De kortingscode die gebruikt kan worden is ‘BLACK‘. Deze kan tijdens afrekenen in de winkelwagen toegevoegd worden.

2. Het is Black Friday week (dus nu al aan de gang) bij Scotch & Soda! 30% korting op heel veel favorieten (exclusief de nieuwe collectie). De actie loopt van 23 t/m 30 november.

Heb jij of hebben de kinderen nog nieuwe schoenen nodig? Dan moet je bij Shoesme of SNEAKERS zijn. Zo’n groot aanbod, daar moet wel iets tussen zitten.

3. Black Friday begint ook bij Shoesme op maandag 23 november t/m 29 november, daar vind je de hele week door verschillende dagdeals.

4. Bij SNEAKERS voeren ze ook een hele week (van 23 t/m 29 november) de actie Black Friday Week. Hierbij geven ze tot 70% korting op de gehele collectie. Alle topmerken als Nike, adidas, PUMA, Vans en veel meer worden hierin meegenomen.

5. America Today, nog zo’n fijne shop met toffe kleding. Ook voor de kids! Hier noemen ze het overigens Thanksgiving deals. Ach wat maakt het uit, het is 30% korting.

6. Ook Kixx-online heeft hele toffe deals, die het snuffelen waard zijn.

En dan hebben we deze fijne kinderkleding webshops nog:

7. Bij Mango: BLACK FRIDAY | Alles -30%

8. Kleertjes.com 25% op alles

9. TerStal 20% korting op alles


 

Previous ArticleNext Article
Pauline is moeder van een drietal en probeert naast haar kinderen ook al ruim 12 jaar deze website in leven te houden. Na jaren schrijven bleek de pen niet alleen goed te zijn voor mooie en waardevolle blogs, maar kan de pen ook tekeningetjes maken! Van deze tekeningetjes worden er weer leuke printables gemaakt die gebruikt kunnen worden tijdens kinderfeestjes, babyshowers en andere momenten om spelletjes te spelen. Hoe dan ook, er zitten nog genoeg ideeën in de pen. Dus kom gerust regelmatig langs om te checken welke inkt er nu weer op het papier is gekomen.