Zilveren kinderoorbellen – Mom & Me

Het is alweer een aantal maanden geleden dat mijn twee dochters zo heldhaftig waren om gaatjes in hun oren te laten prikken. Na het uitzoeken van de kinderoorbellen sloeg er enige twijfel toe, maar toen eenmaal het ene schaapje over de dam was, volgde het kleine schaapje er heldhaftig achteraan. Inmiddels zijn we al heel wat kinderoorbelletjes verder, want mijn kleine Hans Klok laat de oorknopjes om de haverklap verdwijnen. Gelukkig is het geen straf om nieuwe kinderoorbellen aan te schaffen, er zijn zulke leuke te koop!

Mom & Me

oorbellen-kaya“Mama mag ik je make-up”, ik weet nog goed dat ik dit liedje van Kinderen voor Kinderen uit volle borst aan het meezingen was. Later als ik groot ben, dan mag ik ook van die prachtige sieraden en make-up. Kleine meisjes willen altijd net als mama zijn, maar nu ik de mama ben, draag ik (tot grote verbazing van mijn meiden) nooit oorbellen. 

Tijd voor verandering en aangezien mijn meiden van afwisseling houden, of eigenlijk regelmatig een oorbel verliezen en dus nieuwe nodig hebben, viel mijn oog op de Mom & Me pareloorbellen van Kaya sieraden. De zilveren kinderoorbellen met witte zoetwaterpareltjes zijn er in twee maten 3 mm en 5mm. En het leuke aan de pareloorbellen van Kaya sieraden is dus dat er voor mama parel-oorbellen van 7 mm verkrijgbaar zijn.

En dus dragen we nu met z’n drieën vol trots de zilveren parel-oorbelletjes van Kaya sieraden. Voor zolang het duurt, je weet het namelijk nooit met mijn kleine Hans Klok…

Maar geen nood! Kaya sieraden heeft namelijk nog veel meer uber-schattige kinderoorbellen, zoals de eenhoorntjes en de hertjes met crystal. Té cute! Of de vlindertjes met het bijpassende ringetje… Om van te smelten!

Alleen écht zilver

De kinderoorbellen van Kaya sieraden zijn allemaal extra stevig gemaakt en van echt zilver. Wat mij betreft een must, want dat ik al eeuwen geen oorbellen meer droeg, had een reden. In het verleden heb ik iets te vaak goedkope oorbellen gedragen met als gevolg ontstoken en dikke oorlellen. Voor mij en mijn kleintjes dus alleen nog maar écht zilveren of gouden oorbellen.

Beeld: Kaya-sieraden
Beeld: Kaya-sieraden

 

Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. ahh wat stoer samen met je meisje! Ik wil nog even wachten tot dochterlief wat ouder is maar dit is zoiets dat ik enorm leuk vind!