Uit Lunchen

Daar zit je dan, in een hippe lunchtent met je kleintje die best wat trek heeft gekregen na de lange wandeling.

Oké… geen kindermenu, zoals een vrolijk mandje met lekkernijen (mini pindakaas en hagelslag). Helaas ook geen tosti (de altijd succes optie)! Maar, op de kaart zie ik ergens brood en ergens kaas staan… die gaan ze dan maar mooi in de keuken combineren!

Prima!

Ik probeer onze serveerster uit te leggen dat mijn kleintje graag een bruine boterham met kaas wil. Ze kijkt me aan alsof ze water ziet branden! Dus voeg ik toe, gewoon simpel het is voor een klein kind. Ze gaat het aan de keuken vragen, maar mijn alarmbellen zijn afgegaan! Dit moeten we dus even in de gaten houden. 

En ja hoor, mijn broodje, zijn broodje, maar geen kinderbroodje! Hoe irritant dat altijd eerst de volwassen gerechten gebracht worden ipv de kindergerechten. Echt, hoe eerder de kids zoet zijn hoe kleiner de kans dat ze de boel op stelten zetten!

Ik probeer mijn kleintje, die inmiddels knorrig geworden is, af te leiden door met hem naar de keuken te lopen! Geeft ook mooi wat extra druk op het personeel! Maar, we worden verzekerd dat het eraan komt!

En ja hoor… daar komt het aan, kunstig gepresenteerd met tomaatjes, sla en andere versiersels! En, met *** witbrood! Echt, hoe moeilijk is het?! Ik ben echt de moeilijkste niet, maar die kleine van mij heeft nogal moeite met de ontlasting en wit brood bevordert dat niet! Dus ik nog vriendelijk, had je ook nog bruinbrood?

Hihi, oh ja!
Hihi? Schop onder je hol!

Zo fijn dat tegen de tijd dat het bruine brood gearriveerd was, mijn kleintje al halverwege de witte was! En ja, zo netjes als ie is opgevoed eet ie eerst de boterham op waar hij aan begonnen is, om vervolgens die bruine te laten liggen omdat zijn buikje vol zit… grrr!

Voor de allerkleinste was ik al zo slim geweest een boterham mee te nemen! Ik denk dat ik de volgende keer bij deze tent ook maar doe. Want, zo is het dan weer wel… deze tent is zo relaxt! De locatie is namelijk ideaal voor kleintjes, nu de kaart alleen nog. 😛

Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. Oohh dikke minpunten. Laatst hadden ze ergens wel een kindermenu. Keuze uit patat met worst en patat met frikandel. Uuhww.. grmmbll