Trunki de kinderkoffer

Voor onze vliegvakantie in september ben ik een zoektocht gestart naar een trolley voor mijn kleuter. Zij mag één stuk handbagage meenemen het vliegtuig in. En het zou natuurlijk heel erg leuk voor haar zijn als ze een koffertje met haar spulletjes, zoals knuffels en wat kleertjes, mee kan nemen. Tijdens deze zoektocht kwam ik de Trunki tegen. De leuke designs, zoals het lieveheersbeestje of de brandweerwagen trokken mij meteen, dus ben ik verder gaan kijken naar dit koffertje. En wat blijkt; het koffertje dient ook nog voor vermaak. Je kind kan op het koffertje zitten en voortgetrokken worden of  het kan als loopkarretje gebruikt worden. Handig en leuk dus!

De Trunki voldoet aan de voorschriften voor handbagage en kan tot maar liefst 50 kilo dragen. Ik ben enthousiast, nu mijn kleuter nog…

Pin It
Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. Wij hebben Trunki thuis ook en onze dochter (2) vindt hem echt geweldig! Toen ze 1,5 was hebben we hem voor het eerst meegenomen en hij dient ook als leuk speeltje op locatie. Op dat moment kon ze zelf nog niet met haar beentjes bij de grond, maar ze kon hem goed rond duwen en trekken! Een advies: niet op een houten (laminaat)vloer gebruiken, dan geeft hij krassen!