Wishbone bike

Mijn dochter kreeg deze loopfiets toen zij 1 jaar werd. Het was voorjaar, ze kon net aan lopen en jarig en dus begon onze zoektocht naar een (loop)fiets. Voor ons was toen alles nog nieuw op het gebied van loopfietsen, fietsen en karretjes. Maar mijn oog viel gelijk op deze gave fiets. Eigenlijk in eerste instantie omdat er van die vrolijke prints op zaten, maar ook omdat dit de enige loopfiets was met drie wielen. Perfect voor een 1 jarige toch? Het is overigens ook bijzonder praktisch voor kinderen met een minder ontwikkeld evenwichtsgevoel. Inmiddels is mijn dochter 4 jaar en heeft zij die drie wielen niet meer nodig en staat het zadel op de hoogste stand, maar ze sjeest nog elke dag rondjes op haar Wishbone bike. En dat terwijl de hele tuin inmiddels vol staat met een heel wagenpark aan fietsen en wagentjes.

Wishbone Design Studio

Tegenwoordig zijn er ook zadelhoesjes voor de Wishbone bike. Deze zadelhoesjes zijn gemaakt van silicone en passen perfect om de zitting van de Wishbone Bike. Ook zijn er  stickersets “Flames” en “Flowers”  verkrijgbaar, speciaal ontworpen door Wishbone Design Studio. Als je dus voor een neutrale kiest, kun je de bike zelf pimpen en helemaal eigen maken met de gave stickers.

De Wishbone bike is verkrijgbaar bij www.kiwikids.nl Nu ontvang je 10% korting met code zomer2012. Het geldt overigens op het hele assortiment, dus kun je meteen ook nog even snuffelen in al het andere leuke spul wat ze verkopen! De code is geldig tot en met 7 september 2012

Previous ArticleNext Article