Dierendorpje

‘Dierendorpje, Dierendorpje’ galmt het door mijn hoofd. En niet alleen door mijn hoofd. Ook mijn peuter ligt ’s avonds in zijn bed ‘Dierendorpje, Dierendorpje’ te zingen.

We zijn naar de boekpresentatie van ‘Dierendorpje’, het nieuwe boek met cd van Kim-Lian van der Meij en Gitte Spee geweest. In het Dierendorpje wonen verschillende dieren. Olifant, Zebra, Giraffe en andere vriendjes maken van alles mee. En wat ze meemaken is heel herkenbaar voor kleintjes. Zo is Giraffe net zo verlegen als mijn kleuter en mijn peuter herkent zich wel in beer die een beetje bang is alleen in bed. De bijbehorende liedjes, die door de mooie stem van Kim-Lian zijn ingezongen, blijven meteen hangen. Mijn kleintjes konden de liedjes al na twee keer luisteren gezellig meezingen. En dat hebben we dus de terugweg in de auto ook uitbundig gedaan.
Kim-Lian heeft dat, toen ze zelf moeder was geworden, goed bedacht en samen met Gitte Spee mooi uitgewerkt. Met als resultaat een boek dat je moet hebben in je boekenkast. Maar het zal geen boek zijn voor de sier, dit boek nodigt uit om actief gebruikt worden en samen met je kleintjes te lezen en zingen.

Dierendorpje

Meer informatie over het boekje vind je op www.dierendorpje.nl

Pin It
Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. Pingback: ByKyra opent een pop-up store | Ja papa!