Plus-Plus speelgoed

“Ikke wille ook puzzelen”, roept mijn peuter als hij zijn zus met het Plus-Plus speelgoed bezig ziet. “Dat mag wel”, zegt mijn kleuter die ijverig bezig is met het maken van een grasmatje. Maar als mijn peuter ook begint met het creëren van een kunstwerk, komt mijn kleuter er al snel achter dat haar broertje veel te veel bouwsteentjes inpikt…

Creaties en kunstwerken bouwen

Ik zie het al. Dit is echt van dat speelgoed waar je vooral veel van moet hebben, heel veel. Want hier kunnen mijn kleintjes uren mee spelen. Eigen creaties en kunstwerken bouwen. En dat kunnen ze maar al te goed. En het mooie aan dit speelgoed is, vind ik, dat het nooit fout is wat je maakt. Alles is goed, laat je fantasie de vrije loop. En voor oudere kinderen is het ook uitdagend genoeg om wel een raket, racewagen, prinses of boot te bouwen.

Plus-Plus Mini bouwsteentjes

Je hebt al een verpakking Plus-Plus Mini bouwsteentjes voor € 2,95 te koop, ideaal dus om te kunnen proberen of jouw kleintjes het ook zo leuk vinden.

Plus-Plus speelgoed

De bouwstenen zijn te koop in ‘Midi’ en ‘Mini variant’. De ‘Midi’ stenen kunnen al gebruikt worden door kinderen vanaf 18 maanden. Voor grotere kinderen van 4 tot 12 jaar is Plus-Plus Mini erg geschikt.

Pin It
Previous ArticleNext Article