Gaaf jongensmerk: SKURK

Na een fantastisch eerste (zomer)seizoen jongenskleding, komt SKURK met een wintercollectie die het beste omschreven kan worden als stoer, fun en functioneel. De collectie oogt en voelt hoogwaardig maar omdat wij Hollanders nooit teveel willen betalen, voelt de collectie van SKURK ook wel fijn voor de portemonnee. Oftewel, redelijk betaalbaar in vergelijking met sommige andere jongensmerken. 

Comfortabel tof
Jongens moeten zich lekker vrij kunnen bewegen. Met een veel te strakke spijkerbroek kun je natuurlijk niet in de boom klimmen. Soepel zittende sweatstoffen en andere zachte materialen zorgen ervoor dat de wintercollectie van SKURK in de smaak zal vallen bij stoere jongens. En bovendien kun je in een fijne sweatbroek ook prima een middagje binnen op de bank hangen met een filmpje of een game. De sportieve sweathoodies, hippe joggingbroeken en toffe longsleeves lenen zich uitermate voor verschillende activiteiten binnen- en buitenshuis.

Even mijn favorieten van deze wintercollectie op een rij:

SKURK-sweater
SWEAT CREW RAGLAN €37.95

Ik blijf die opdrukken van oude vliegtuigen, motoren en auto’s tof vinden. Deze sweater dus ook!

SKURK-patch
SWEAT CREW TOWELLING €39.95

De doorgestikte patches zijn helemaal hip op het moment en van dit kleurtje word ik ook wel heel erg blij.

Skurk-sweatpants
SWEATPANTS AOP AIR €34.95

Ja en de printjes beperken zich niet tot enkel de bovenkleding. Inmiddels weten we dat een all-overprint ook gerust op een broek kan. Ik vind hem tof!

 

Previous ArticleNext Article