Ieder z’n eigen sneaker style

sneakers kinderen

Mijn kinderen drukken graag hun persoonlijkheid uit met een eigen stijl. Onder andere door coole kindersneakers. En mazzel voor mijn kinderen, de mogelijkheid om een eigen stijl te creëren, is behoorlijk groot. Van over de top veel kleur met een complete lichtenshow tot klassieke eenvoud. Ja, ik heb het nog steeds over sneakers. 

Als moeder vind ik het heerlijk om te zien, dat mijn kinderen een eigen stijl ontwikkelen. Dat was in het begin wel een gevalletje ‘accepteren’. Maar de drang om me met hun kledingkeuzes te bemoeien, heb ik al heel lang geleden losgelaten en nu is het eigenlijk alleen maar genieten.

Glitter en glam!

kindersneakers

Zo gaat mijn jongste dochter helemaal voor de sneaker met toeters en bellen. Des te meer lichtjes en glitter, des te beter. Hoewel haar laatste keuze wat sneakers betreft, toch vrij bescheiden is. ‘Dit kan ik met meerdere outfits combineren mam’, was haar uitleg. En met zo’n beredenering kan niet niets anders dan trots zijn. Deze sneakers van het merk TON & TON zijn gemaakt van zilverkleurig holografisch vegan leer en heeft een witte hielcap.

Ruitjes, alles moet ruitjes!

all stars ruitjes kinderen

De oudste dochter gooit het over een heel andere boeg. Alles is ruitjes! Een ruitjes broek, ruitjes rokjes, een ruitjes shirt, het is allemaal te vinden in haar kledingkast. Toen ze deze ruitjes All Stars, notabene haar favoriete sneaker merk, voorbij zag komen, was de jacht geopend. Deze All Stars maken haar ruitjescollectie compleet.

Stoerrrrr

kindersneakers adidas

Normaal gesproken kiest mijn zoon voor gemak. Een sneaker met veters is bijvoorbaat al geen optie. Toch is er bij hem ook een verandering gaande en kiest hij voor het eerst stijl boven gemak. En deze sneaker style van mijn zoon kan ik dit jaar zo erg waarderen! Echt heerlijk dat hij kiest voor een klassieker met invloeden uit de 80s en 90s. Brings back good memories! 

Eenvoudig zwart

dames sneakers

Zelf was ik op zoek naar eenvoudige dames sneakers, maar toch ook een beetje stoer. Er is genoeg keuze, maar toch vind ik dat er al snel een hoog tuttigheid gehalte zit aan dames sneakers. Zeker wanneer je niet al te wild wil doen met prints en kleuren. Omdat ik de hoge sneaker, aka basketbalschoenen, van mijn zoon zo tof vond, kon ik niet anders dan er een beetje in mee te gaan. En zo kwam ik bij de zwarte COURT VISION MID WMNS sneaker van Nike terecht. Precies wat ik zocht, een stoere zwarte sneaker, zodat ik het met menig outfit kan combineren.

Previous ArticleNext Article