Leuk schoeisel voor de late zomervakantie

kinderschoenen

Ik moet even iets bekennen. De afgelopen twee zomervakanties heeft mijn dochter alleen maar Crocs gedragen. Als enigszins modebewuste moeder, al zeg ik het zelf, ben ik bewust van de ‘fashion crime’ die ik pleeg met het toelaten van Crocs in huis. Dat mijn dochter vervolgens ook nog dag in dag uit deze dingen draagt, valt bijna niet goed te praten. 

Nu de zomer bijna voorbij is, is het hoog tijd om die dingen eruit te gooien! Maar wat moet mijn dochter dan dragen? Het is nog te vroeg voor winterboots als je het mij vraagt. Ik ga deze vraag ook niet aan mijn dochter stellen, want zij zal rechtstreeks richting de schoenenkast lopen en haar regenlaarzen eruit trekken. Wat is dan wel leuk schoeisel voor de late zomervakantie?

Te fris voor teenslippers, te warm voor nieuwe winterschoenen. Ik zoek tussenschoen voor mijn kinderen om deze periode te overbruggen. Vergelijk het maar een beetje met een tussenjas. Waar ik tegenaan loop, is dat ik niet de hoofdprijs betalen wil voor deze tussenschoenen en dus kom ik uit bij de volgende merken.

Vingino

Nu hoor ik je denken, ‘huh, Vingino is toch best een prijzig merk?’. Maar voor de kwaliteit/prijs verhouding vind ik dat dus echt wel meevallen. Bovendien is het schoeisel van Vingino perfect, zo tussen de seizoenen door. En sommige schoenen, zoals de sneakers, kunnen zelfs hele seizoenen door gedragen worden. Daarbij weet iedere modebewuste moeder dat het merk Vingino, ongeacht welk outfit er uit de kast getrokken wordt,  gewoon altijd goed is.

Zara

Ik ben fan van Zara, omdat er in iedere collectie wel een pareltje te vinden is. Zo ook bij de schoentjes van Zara. Ze zijn ideaal voor als je een speciaal outfit voor je kleintje hebt en daar specifieke schoenen bij zoekt. Of zoals nu ik op zoek ben naar ’tussenschoentjes’, ook daar is het schoeisel van Zara perfect voor.

Scapino

Als je niet de hoofdprijs betalen wil, maar wel tussenschoenen zoekt voor je kleintje, dan kan ik je Scapino aanraden. Hier vind je schoenen voor een schappelijke prijs die er ook tof uitzien. Maar belangrijker, ze hebben ook een goed voetbed en een goede pasvorm. Het zijn tenslotte toch de voeten van je kleintje waar je zuinig op moet zijn. Dus ook de tussenschoen moet goed zitten.


Afbeelding: Shutterstock / New Africa

Previous ArticleNext Article