OH MY… een vierling!

Stel je eens voor: Je probeert al jaren zwanger te worden en als je na de eerste IVF-poging meteen een positieve test in je handen krijgt, dan schiet je vol en komen de tranen uit je tenen, ja toch?

Het gebeurde Ashley, nu een ‘mommy to be’. Ook zij hield het niet droog op dat magische moment. Dat moment dat je je voor het allereerst realiseert dat het nu voor het ‘eggie’ is. Geen weg meer terug, je bent zwanger en je krijgt een kind!

Nu gebeurt dit op zich wel vaker. Iedere dag worden mensen zwanger, soms na de eerste maand al en soms na jaren proberen. Maar de kans dat beide teruggezette eieren zouden splitsen, is een kans van één op een miljoen! En je zult toch maar net die één op een miljoen zijn! Dat brengt me weer terug naar Ashley, de ‘mommy to be’. Ze is zwanger van een vierling! Twee eeneiige tweelingen! Wow!

En wat er dan in mij opkomt, hoe reageer je dan? Komen de tranen dan ook uit je tenen? Ashley en Tyson (de vader van de vierling) werden op dat moment supreme vastgelegd.

En dit is dus het gezicht (althans, dat zou kunnen) dat je trekt als je te horen krijgt dat je zwanger bent van een vierling!

[fb-e url=”https://www.facebook.com/gardnerquads/photos/a.533235543489604.1073741829.533156710164154/536774473135711/?type=1″]

 

Inmiddels is Ashley ruim 16 weken zwanger en weet het paar wat het geslacht zal worden van de vierling. Tyson kan op cursus harenvlechten, moet zich gaan verdiepen in balletpakjes en Barbies en hij kan maar beter een setje oordoppen gaan aanschaffen. Hij komt namelijk in een huis vol kakelende kippen. De vier kleintjes in de buik van Ashley zijn namelijk allemaal meiden! Eén voordeel is wel, in zijn huis zal altijd genoeg chocolade op voorraad zijn.

zwanger van een vierling

Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. Pingback: De vierling is er!