Jim en Bettina verwachten een meisje!

Ontzettend leuk nieuws! Nadat Jim en Bettina een jongetje op de wereld hebben gezet verwachten ze nu een meisje. Helaas is het niet op de manier naar buiten gekomen zoals het stel gehoopt had. Dat blijkt wel uit een Facebookpost van Jim waarin hij uithaalt naar RTL Boulevard.

Bettina en ik hadden het graag ZELF, op een tijdstip door ONS gekozen, bekend willen maken. Maar RTL Boulevard, met wie ik al jaren een hele goede band heb, heeft zonder IETS te checken bij ons of het management gemeld dat Bettina, Lux en ik een meisje verwachten.En ook nog met de tekst dat ik het ze zelf gemeld heb. Ik ben diep teleurgesteld en verbaasd dat je met zulk persoonlijk nieuws zo aan de haal kunt gaan. Erge is ook nog, dat ik vanavond eigenlijk zelfs te gast zou zijn in het programma voor mijn nieuwe plaat en het PERSOONLIJK zou vertellen, maar Boulevard heeft mijn bezoek gisteren gecanceld, vanwege de dubbeling met RTL Late Night de avond ervoor.
Ik ben een heel positief persoon, heb niets met negativiteit in de media, maar als het om mijn kinderen gaat, kan je me eigenlijk niet bozer krijgen…. Ik had het graag zelf willen zeggen.

Zo… Nu komt dan onze blijdschap! Want HOE LEUK!?!??!?! Lux wordt grote broer van een klein meisje… We zijn in de wolken en voelen ons gezegend! We kunnen het nog steeds niet geloven.

Jim

Previous ArticleNext Article
Pauline is moeder van een drietal en probeert naast haar kinderen ook al ruim 12 jaar deze website in leven te houden. Na jaren schrijven bleek de pen niet alleen goed te zijn voor mooie en waardevolle blogs, maar kan de pen ook tekeningetjes maken! Van deze tekeningetjes worden er weer leuke printables gemaakt die gebruikt kunnen worden tijdens kinderfeestjes, babyshowers en andere momenten om spelletjes te spelen. Hoe dan ook, er zitten nog genoeg ideeën in de pen. Dus kom gerust regelmatig langs om te checken welke inkt er nu weer op het papier is gekomen.