Mama en Kind ketting

DUSHI go with flo

Ik ontdekte laatst een geweldig merk waar je vrolijk van wordt. DUSHI go with flo! maakt innovatief speelgoed en lifestyle producten voor kinderen van 0 tot 8 jaar. Chick – de kip, Dunk – de eend, Flo – de dolfijn en Rabbit – de kikker, zijn het hart van DUSHI go with flo.

Verschillende kleurrijke stofjes

Ik ontving een Mama & Kind ketting. De superleuke ketting die je kan dragen en waar je kleintje leuk mee kan spelen terwijl hij of zij op schoot zit. Mijn dreumes pakte het leuke pakketje uit en meteen was hij dol enthousiast. Ik deed de ketting om en hij sprong letterlijk op mijn schoot en begon te voelen aan de verschillende kleurrijke stofjes. Hier en daar kwam er een geluidje uit. In het midden zat een klein foto’tje. Mijn dreumesje dacht in de (voorbeeld) foto zijn kleine zusje te herkennen. Rie (Valerie) riep hij blij. Natuurlijk heeft mijn kleine baby ook met de ketting gespeeld. Ze begint al aardig goed te grijpen. Zodra ze bij mij op schoot zit, grijpt ze meteen naar de vrolijke ketting en met haar lieve kraaloogjes bekijkt ze uitgebreid wat ze in haar kleine handjes te pakken krijgt.

Volgens DUSHI go with flo zijn de producten vrolijk en leerzaam met extra aandacht voor vorm-, kleur- en materiaalgebruik. Dit kun je zeker aan de ketting afzien en voelen. Ik vind het een leuke uitvinding deze ketting. Natuurlijk ideaal voor op reis en onderweg, maar ook zeker leuk voor thuis. Tijdens het verschonen, voeden of spelen op schoot.

Mama & Kind collectie

De M&K (Mama & Kind) collectie wordt dit najaar uitgebreid met een juwelenkistje en make-up tasje. Want wie wil dat niet; het zelfde als je dochter? Samen tutten en sieraden bewaren in hetzelfde kistje? In de ruime juwelenkist kunnen de M&K-ketting en –armband uitstekend worden bewaard. Het kistje kan worden gesloten doormiddel van de magneetsluiting en is voorzien van een spiegel. Het make-uptasje is een mooie aanvulling bij de juwelenkist en de andere M&K producten.

 

Previous ArticleNext Article