5x leuke cadeautjes voor een babyshower

babyshower cadeau origineel

Een babyshower is één van de leukste feestjes om te organiseren. Waarom? Omdat je nieuw leven verwelkomt en dat mag uitgebreid gevierd worden. Het vieren van een babyshower is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Het is de bedoeling dat de aanstaande moeder verrast en verwend wordt met aandacht en cadeautjes. 

Er zijn een heleboel babyshower ideeën te bedenken en te vinden. Zo zijn er talloze spelletjes, van ruiken aan luiers tot het raden van elkaars babyfoto. Maar wat geef je nou cadeau tijdens een babyshower? Iets origineels zou leuk zijn. Daarom dacht ik dat de leukste cadeautjes om te geven tijdens een babyshower, de persoonlijke cadeautjes zijn. Bedrukte cadeautjes, of cadeautjes met een foto. Al deze cadeautjes zijn verkrijgbaar bij wanapix.nl

Een koffiemok

De aanstaande moeder weet het misschien nog niet, maar ze gaat een periode tegemoet waarbij ze hoogstwaarschijnlijk heel veel koffie drinken gaat. Door haar op de babyshower een koffiemok (met wakkere foto van zichzelf) te geven, geef je alvast een subtiele hint voor wat er komen gaat.

Een comfortabele hoodie

Een joggingbroek met sweater. Ze wil het misschien nog niet geloven, maar dit gaat de komende maanden haar lievelingsoutfit worden. Hoe leuk is het om haar die comfortabele sweater met unieke tekst te geven op de babyshower? Ik zeg doen, want dit is sowieso een cadeau waar dankbaar gebruik van gemaakt gaat worden.

trui-bedrukken

Een horloge bedrukken

Hoe laat is het? Wat voor dag is het? Op welke planeet leven we? Een jonge moeder zal zo nu en dan compleet de tijd kwijt zijn. Om haar een beetje bij de tijd te houden, is een persoonlijk horloge een ontzettend origineel cadeau tijdens een babyshower. Maak bijvoorbeeld een horloge met de tekst ‘je kunt het’ of ‘het is een fase’ en je brengt gegarandeerd een lach op haar gezicht.

Een wensflesje

Uiteraard wens je de mama in spe alle goeds. Dit wensflesje, waar je een tekst in kunt laten graveren, maakt je wens nog net iets bijzonderder. Een onwijs leuk en origineel cadeautje om te geven tijdens de babyshower.

babyshower cadeau

Een rompertje of slab bedrukken

En dan zijn er natuurlijk nog de cadeautjes voor de baby. Een slab of een rompertje zijn veel gegeven cadeautjes op een babyshower. Om het cadeautje iets specialer te maken, kun je de slab of romper laten bedrukken met een creatieve tekst. Naast de bekende rompertjes en slabbetjes, kun je ook iets originelers kiezen om te bedrukken, zoals een luiertasje, een draagbaar verschoonmatje of speentje met speendoosje.


persoonlijke originele babyshower cadeautjes

Previous ArticleNext Article