5x geboortekaartjes trends in 2020

trends geboortekaartje 2020

Ik herinner me de tijd van geboortekaartjes kiezen nog heel goed. Uren struinen over het internet, op zoek naar dat ene unieke geboortekaartje voor jouw baby. Uiteraard wil je een origineel geboortekaartje voor je kleintje. Maar als ik nu naar de geboortekaartjes van mijn kleintjes kijk, was ik toch ook wel trendgevoelig. Nu, zo’n 10 jaar later zijn de trends weer helemaal anders. En hoewel er altijd een persoonlijke smaak bij komt kijken, zijn dit toch wel de meest opvallende en wat mij betreft leukste trends voor geboortekaartjes in 2020. 

Deze geboortekaartjes zijn te bestellen bij Tadaaz, waar ook passende stickers, bedankjes en nog veel meer trendy artikelen verkrijgbaar zijn.

Baby paspoort

Dit is nou echt een origineel geboortekaartje, een babypaspoort. Avontuurlijke travel family’s zijn helemaal de trend en daar past dit geboortekaartje perfect bij. Maar ook de koperkleurige stempel met voetjes is super hip op dit geboortekaartje. Want dat is wat we in 2020 veel gaan zien, goudkleurige en koperkleurige details die subtiel worden verwerkt in het geboortekaartje. Zeker geen kitsch, maar wel kunstig.

paspoort 2020 trend geboortekaartje

geboortekaartjes trend 2020

Ook de binnenkant van het geboortekaartje is in stijl. En natuurlijk hoort in het eerste paspoort van je kleintje ook de allereerste pasfoto.

Dieren

Diertjes blijven populair! Dit gaat van een uitbundige luipaardprint tot aan een subtiel en liefelijk diertje. Upcoming zijn de jungledieren, zoals een olifant, een giraffe of een tijgertje. Deze jungledieren gaan vaak samen met een botanische look op het geboortekaartje. Maar ook het vosje of een hertje mag nog gezien worden op de geboortekaartjes. En deze diertjes passen juist weer heel goed in combinatie met pasteltinten.

geboortekaartjes trends 2020 dieren

Het leuke aan dit geboortekaartje, is dat je het als een wigwam kunt neerzetten. En zo wordt het geboortekaartje van jouw kleintje in iedere woonkamer een eyecatcher.

A piece of art

Geboortekaartjes mogen in 2020 een stukje kunst zijn. En het mooie aan kunst is dat iedereen daar een geheel eigen invulling voor heeft.

kunst geboortekaartjes trends

In dit geboortekaartje komen meerdere trends bij elkaar, maar het blijft wel verre van hysterisch. Ik vind het geboortekaartje juist heel subtiel, mooi en liefelijk en tegelijkertijd stoer en kunstig. De panda in geometrische vormen zorgt voor het kunstige effect en de subtiele goudtinten passen daar heel goed bij.

Retro

retro trend geboortekaartje

Oké toegegeven, je moet er wel het type voor zijn, maar retro mag ook zeker niet ontbreken in dit overzicht met geboortekaartjes trends voor 2020. Ik houd er wel van om ‘out of the box’ te denken. Bovendien zijn lp’s weer helemaal terug aan het komen en dat maakt dit geboortekaartje juist hartstikke hip.

Romantisch

Het krijgen van een baby is zeker niet het minste, maar romantisch is het wel. Ook dat is een trend die we veel terugzien bij de geboortekaartjes. Zachte kleuren, een waterverf look en ook weer de goudtinten passen heel goed in deze romantische trend.

trends geboortekaartjes 2020

‘Less is more’, dat is de uitdrukking die het beste bij dit mooie geboortekaartje past.

Previous ArticleNext Article