Lief, Leuk en Eigen

Wat ik erg leuk vond aan het geboortekaartje van ons derde kindje, was dat mijn twee andere kindjes erin ‘meespeelden’. Ook op de geboortekaartjes van Ella Scholtens, Ellabellaboem, staat het nieuwe gezin centraal. Ook deze kaartjes geven de ruimte voor eventuele broertjes en zusjes. Het krijgen van een broertje of zusje is toch een grote gebeurtenis in het leven van een kind en in die van de papa en mama trouwens ook. Mijn kleuter vond het geweldig dat ze als het ware was afgebeeld op het geboortekaartje van haar zusje.

Ellabellaboem geboortekaartjes zijn bijzonder kleurrijk met lieve en blije kindjes en dieren erop. Allemaal zelf ontworpen en afgeleid van haar schilderijen. Terugkerende thema’s zijn bomen, hartjes, schaapjes en sterren.

Voor een nóg persoonlijkere touch maakt Ella heel graag schilderijen op maat. Een goede basis voor een prachtig eigen kaartje. Via de site van liefleukeneigen.nl voeg je vervolgens zelf je eigen tekst toe. Ook heel bijzonder zijn de Goede Doelen-kaartjes. Van deze kaarten gaat een deel van de opbrengst naar ‘Anak Pertiwi’ in Bali, een stichting die arme kinderen een kans op onderwijs biedt.

Korting
Bij liefleukeneigen.nl ontvang je tot en met 31 maart 2013 10% korting op een oplage. Gebruik hiervoor de code: KK11

Previous ArticleNext Article