Dooky, bescherming tegen de zon

Afgelopen week was het prachtig mooi weer. Natuurlijk ben ik met de kinderen veel buiten geweest, heerlijk ravotten in de tuin of speeltuin. Uiteraard gaat mijn kleine baby ook overal mee naar toe. Zij slaapt heerlijk in de kinderwagen, zo lekker makkelijk nog! Maar met het felle zonnetje is het soms wel eens lastig. Als ik stil sta, kan ik de wagen natuurlijk zo draaien dat de zon niet in het mandje schijnt. Maar als ik aan het wandelen ben, wordt het lastig. En ik ga natuurlijk niet de wagen achter mij aan trekken. Daar is de Dooky ideaal voor! Deze biedt namelijk de perfecte bescherming tegen de zon. Je kunt het ook met een hydrofiel of een lakentje doen, maar die glijden of waaien er constant vanaf. De Dooky bevestig je met ringen aan de kap van de wagenbak of maxi cosi en blijft daardoor altijd zitten! Heel handig en dus geen gehannes meer met losse doeken.

dooky
Zonnebrillen in Dooky-stijl

De stijlvolle en comfortabele babyzonnebrillen van Dooky hebben een zacht neusstukje. Hierdoor komt de bril wat verder van de ogen te staan, waardoor het draagcomfort wordt verhoogd. Ook heeft de Dooky Baby Banz een verstelbare band van neopreen. De bril past dus op ieder neusje! Deze zonnebril biedt de nodige oogbescherming en maakt iedere baby-outfit helemaal compleet. Stoer of schattig: met de Dooky Baby Banz creëer je elke gewenste look.

Veilig, hip en functioneel

De Baby Banz heeft een trendy uiterlijk en een functioneel ontwerp. Het robuuste design doet elke baby stralen en het sterke materiaal zorgt ervoor dat de zonnebril tegen een stootje kan. Met categorie-3-lenzen biedt de Dooky Baby Banz 100% bescherming tegen UVA- en UVB-zonnestralen. De zonnebrillen uit het assortiment zijn dan ook vervaardigd volgens de wereldwijd geldende richtlijnen van optometristen. Naast hip en handig is de Dooky Baby Banz dus ook zeer veilig. Een onmisbaar accessoire voor alle ouders die hun baby zorgeloos en vrolijk de zomer in willen laten gaan!

Pin It
Previous ArticleNext Article

2 Comments