Aerosleep overdreven?

Toen ik voor de eerste keer zwanger was, ging er een wereld aan babywinkels voor ons open. Alles moest uitgezocht worden: nieuwe kinderwagen, nieuwe kinderkamer, maxicosi, enzovoorts. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Uiteraard kwamen we ook bij de afdeling matrasjes terecht, want bij een bedje hoort uiteraard ook een matrasje. De verkopers weten heel goed in te spelen op de hormonen en gevoelens van kersverse ouders in spé. Je wilt natuurlijk het beste voor je kindje.

Het hoofdje zat in het matrasje gedrukt

Je wilt bijvoorbeeld niet dat je kindje op z’n buik terecht komt en dan geen adem meer kan halen doordat het met z’n hoofdje in het matrasje gedrukt wordt. Nee, dat wil je inderdaad niet. En dus ga je volledig mee met de verkoper zijn ideeën. Ook wij schaften zo een super veilig matrasje met de Aerosleep matrasbeschermer aan en ja, daar hoort ook een speciaal hoeslaken van Aerosleep bij. Want de luchtdoorlaatbaarheid moet wel gemaximaliseerd worden.

Verkoperspraatjes

Achteraf heb ik wel eens gedacht, wat een onzin eigenlijk! Dat wij voor die verkoperspraatjes gezweken zijn. Tot afgelopen week. Toen was ik even heel erg blij dat in het bedje van mijn baby een Aerosleep matrasje lag. Ik vond mijn baby vol met haar gezicht in het matras. Het verkooppraatje van die ene keer, 5 jaar geleden, galmde door mijn hoofd. Toen was ik toch wel heel erg blij dat we destijds gekozen hadden voor het Aerosleep matrasje, je moet er toch niet aan denken! Wat mij betreft is de Aerosleep niet overdreven.

Previous ArticleNext Article

4 Comments

  1. Aerosleep overdreven? Ik vind van niet, beter extra zekerheid dan dat je kleintje stikt. Ik heb alleen het matrasje en daar over heen normaal beddengoed. Het beddengoed is van katoen dus daar kan je kleintje nog prima door ademen halen.

  2. Ik ben ook nu met baby 2 erg blij met de aerosleep. Het geeft met een gerust gevoel, ondanks alle andere voorzorgsmaatregelen die we nemen. En daarnaast: ’t ding laat geen vocht door wat meteen de matras beschermt tegen spuugjes en bovendien kan ‘ie op 60 in de wasmachine en in de droger dus superhandig bij ongelukjes. Nee dit is niet overdreven en in meerdere opzichten een reuze handig artikel.

    1. Kijk, dat gevoel van rust, daar kan ik inkomen. Totaal niet rationeel, maar zo zijn veel vrouwen. 🙂
      Maar verder is het natuurlijk onzin dat het veiliger is. Het is gewoon geldklopperij. Zelfs bij Stichting Wiegedood zeggen ze dit. Meer over deze Aerosleep oplichting heb ik in een artikeltje gezet.

  3. Dankzij dit artikel hoef ik niet meer te zoeken. Don E.