Design loopfiets

Trots introduceert trendyspeelgoed.nl in Nederland de Spherovelo. En terecht, want wat zijn deze loopfietsen gaaf! Een design loopfiets voor kinderen vanaf 1 jaar.

Spherovelo loopfiets

De Spherovelo onderscheidt zich van de reeds verkrijgbare loopfietsen door zijn design en ontwerp. De Spherovelo is namelijk te bewegen door twee grote ballen in plaats van wielen. De grote ballen draaien door een unieke constructie rond in hun design frame. Bewegen op de loopfiets is dus uniek omdat de ballen zowel 360 graden kunnen draaien als ook verticaal kunnen bewegen. Hiermee trainen kinderen onbewust al hun spieren en zorgt dit voor een betere rompbalans, evenwicht en motoriek.

Bij het allereerste gebruik kunnen tijdelijk twee kleine zijwieltjes worden genoteerd voor de nodige stabiliteit. Als de peuter eenmaal aan de Spherovelo gewend is kunnen deze er af worden gehaald.

Aantrekkelijk design

Spherovelo heeft een aantrekkelijk design en is erg leuk om te zien in een modern interieur. De Spherovelo is breed en laag voor een comfortabele en stabiele zit. De Spherovelo verbetert op speelse wijze de motoriek.

Dus zoek je nog iets speciaals voor de zak van Sinterklaas? De loopfiets is verkrijgbaar in diverse kleuren en voor € 84,95 inclusief verzendkosten via webwinkel www.trendyspeelgoed.nl

Pin It
Previous ArticleNext Article