Vind ik leuk!

Lollig toch, zulke ‘I Like’ schoentjes. Het wordt er hier tenslotte met de paplepel in gegooid. iPad, iPhone, iMac, mijn kinderen kunnen er al aardig mee overweg. En voor de baby is er dan de  ‘iLike slofjes’.  Al eerder kwam Baby Dutch met een Social Media slofjes, het iShoe babyslofje. Een babyslof waarop alle icoontjes van Social Media worden weergegeven.

Het slofje I like Baby Dutch is gemaakt in een gelimiteerde versie, speciaal ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan. De slofjes zullen via een beperkt aantal dealers verkrijgbaar zijn. Het slofje is onderdeel van de nieuwe collectie die in december overal verkocht zal worden. Naast dit speciale slofje, zal de nieuwe collectie onder andere bestaan uit slofjes met stippen in vrolijke kleuren. Alle slofjes zijn gemaakt van soepel leer en hebben een elastische achterkant. Hierdoor zitten de slofjes comfortabel en kunnen ze niet snel door het kindje zelf worden uitgedaan.  De onderkant is gemaakt van geruwd suède om wegglijden van de voetjes te voorkomen. De maten beginnen bij newborn en lopen door tot ongeveer 1,5 jaar. Alle slofjes worden geleverd in een luxe cadeautasje en kosten € 24,35 per paar.

Winnen
Van Baby Dutch mag ik een cadeaubon ter waarde van €10,00 weggeven, te besteden bij www.baby-slofjes.nl voor een paar babyslofjes van Baby Dutch. Vul op het win-formuliertje in, welke schoenmaat jouw kleintje heeft en wie weet win jij straks deze cadeaubon.

Update: deze winactie is afgerond.

Pin It
Previous ArticleNext Article