Poeslief en dat is ze!

Hoe wist Good Mood Kid dat het jurkje met de superleuke opdruk van een poesje met de tekst “poeslief’ eronder, precies mijn baby omschrijft zoals ze is? Want dat is mijn baby: POESLIEF. Ze is echt zo zoet, ze kan zichzelf een tijdje vermaken in de box. Als iemand naar haar lacht, lacht ze terug. Als ze wil drinken, steekt ze haar tongetje naar buiten. En als ik haar in bed leg, gaat ze slapen. Nee ik overdrijf niet, ze is echt poeslief!

Dit mooie jurkje met opdruk van Good Mood Kid kwam dus helemaal goed van pas. Daarnaast lijkt het modelletje ook voor haar gemaakt. Het jurkje valt lekker wijd en dus perfect voor haar bolle lichaampje. En ook de kleur groen staat mijn baby prachtig.

Jurkjes, shirtjes of pakjes

Het poesje is niet het enige plaatje wat je op de jurkjes, shirtjes of pakjes kunt laten drukken bij Good Mood Kid. Er is zoveel keus! Een leuke helikopter, auto of verjaardagstaart. Ik zag zelfs de mijter van Sinterklaas en een zwarte Piet ertussen staan! En de tekst kun je ook zelf verzinnen. De naam van je kindje of een ander grappig of lief woord. Zo creëer je een uniek kledingstuk voor je kleintje!

Korting
Wil jij ook zo een geweldig jurkje of een ander leuk kleding stuk van Good Mood Kid bestellen? Met de kortingscode: voormijnkleintje2012 krijgt iedereen 10% korting!

Pin It
Previous ArticleNext Article