Nieuw ondergoed

Stylish Deens kindermerk

Ik ben eens even goed door de ondergoed-bakken van de kinderen gegaan en kwam tot de conclusie dat de hemdjes van de kleuter en rompertjes van de dreumes nu toch echt wel een grotere maat moest worden. Nu kun je natuurlijk naar de Hema of Zeeman, maar ik vind het ook wel leuk om er ook wat speciaals tussen te hebben. Ik ontving een aantal setjes ondergoed en rompers van Milibe Copenhagen. Milibe is een stylish Deens kindermerk, dat in Nederland nog vrij onbekend, maar in Scandinavië erg populair is. De rompers zijn van hoge kwaliteit rib-katoen en hebben een zeer smalle pasvorm, wat perfect is voor mijn dreumes.

Milibe Copenhagen

Ook het ondergoed van Milibe Copenhagen voor de grotere kinderen ziet er prachtig uit. Het heeft een chique en klassieke uitstraling. En wat ook een fijne bijkomstigheid is, is dat alle modellen oeko-tex gecertificeerd zijn, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen zijn gebruikt tijdens het productieproces. Goed voor de tere huidjes en goed voor het milieu!

Winnen
Wil jij ook zo een geweldig setje ondergoed of rompertje voor je kleintje? Doe hier mee aan de winactie en wie weet win jij een Milibe Copenhagen romper of setje ondergoed. Je hoeft alleen even de maat en voorkeur voor jongen of meisje in te vullen op het win-formulier.

Update: winactie is afgerond.

Pin It
Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. Ik doe mee voor mn zoontje! vooral omdat ik lees dat de setjes een smalle pasvorm hebben spreken mij erg aan! Mn zoontje van bijna 11 maand is heel smal en draagt nog maat 62 en gaat nu langzaam naar maat 68 en merk dat veel rompers heel wijdt vallen bij hem. Ook fijn om te lezen dat er geen rare dingen gebruikt zijn tijdens het verwerken van de rompers!
    Ik doe mee voor maat 74! dan heeft hij zeker nog een lange tijd plezier ervan!