Hoe vaak smeer jij?

Ik smeer mijn kleintjes altijd goed in met zonnebrand creme. Het laatste waar ik op zit te wachten zijn roodgebakken velletjes en daardoor krijsende kleintjes, want zonverbranding doet namelijk heel erg zeer. Dat willen we dus niet. Vaak zit ik dus gewoon klaar met mijn flesje en mijn kleintjes vinden het ook wel prima om ingesmeerd te worden.

Maar helaas vergeet ik in de loop van de dag weleens om mijn kleintjes nogmaals in te smeren of de zonnebrand creme is toch iets minder waterproof als beloofd wordt. Als er nou toch een zonnebrand zou zijn die je maar één keer ’s morgens vroeg op hoeft te spuiten en je de rest van de dag beschermt…

En daar kwam P20 voorbij. P20: 1 x smeren of sprayen beschermt de hele dag! Stond er bovenin de mail. Dat klinkt als de ideale zonnespray en dat probeer ik dan ook graag een keer uit.

De eigenschappen van P20:

–  1 x smeren of sprayen beschermt 10 uur lang.
Super makkelijk natuurlijk om maar één keertje je kleintjes (en jezelf) in te hoeven smeren. De spray is een doorzichtige lotion die gemakkelijk uit te smeren is. Je huid blijft een klein beetje ‘vettig’ aanvoelen. Je voelt dat er een beschermlaagje op je huid zit.

–  Zeer complete UVA en UVB bescherming.
Wat houdt dat in? Een zonnebrandproduct met UVB filter (Ultraviolet B straling, de sterkste stralen van de zon) beschermt de huid met name tegen zonverbranding. Een zonnebrandproduct met UVA filter (Ultraviolet A straling) beschermt de huid voornamelijk tegen veroudering van de huid.

–  Zeer waterbestendig
Dat is zeer belangrijk, mijn kleintjes blijven namelijk geen dag droog.

–  Gemakkelijk en zuinig in gebruik
‘Gemak dient de mens’ en ‘Ons ben zunig’

–  Vrij van parfum en parabenen 
Dat merk je inderdaad, er hangt geen lekker geurtje aan de zonnespray. Maar ondanks de ontbrekende lekkere geur, ben ik erg tevreden over deze zonnebrand. Want waar het om gaat is dat je wordt beschermd tegen de sterke stralen van de zon.

 

p20

Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. Ik smeer in ieder geval als we naar buiten gaan, maar iedere twee uur is beter. Dan is factor twintig ook meer dan voldoende.