6x de leukste cadeautips voor reizigers

Heb jij een cadeau nodig voor een reiziger? Wanneer je op zoek bent naar een mooi cadeau voor een bekende die binnenkort op reis gaat, dan kan het een leuk idee zijn om diegene te verrassen met travel items. In deze blog geven we een paar handige tips, waarmee je gegarandeerd de perfecte cadeaus vindt.

Handige heuptas

Wat is er nu fijner dan een draagbare schouder-/heuptas? Met deze mooie tas, die is voorzien van een rits en een voorvak, heeft de vakantieganger alle essentials bij de hand. Bovendien is de reistas verkrijgbaar in een grijze kleur, waardoor het cadeau voor zowel mannen als vrouwen geschikt is.  Voor welke variant je dus ook kiest, deze prachtige tas valtongetwijfeld in de smaak.

Insectenspray

Vooral in tropische landen is het voor de reiziger belangrijk om zichzelf te beschermen tegen muggenbeten. Daar komen namelijk muggen voor die met hun steken ziektes kunnen overbrengen. Door muggenspray op het lichaam te sprayen, houdt de avonturier de muggen op afstand. Daarnaast kan de reiziger onbedekte lichaamsdelen insmeren met deet en een muskietennet te gebruiken. Zo geniet hij of zij van een vakantie zónder muggenbulten.

Koffer

Uiteraard mag een compacte rol koffer of trolley niet ontbreken op de paklijst. Het is een ultieme musthave, want de reiziger kan alle essentiële items erin stoppen om mee te nemen in de handbagage. Om niet voor onverwachte verrassingen komen te staan, moet hij of zij vooraf al checken bij de luchtvaartmaatschappij wat de toegestane afmetingen zijn voor handbagage.

Voordelige regenkleding

Gaat de traveller backpacken in de tropen? In dat geval kun je overwegen om voor een voordelig en praktisch cadeau te gaan. Je kunt hierbij denken aan een draagbare lamp, maar ook regenkleding is handig om mee te nemen op reis. Dit zorgt ervoor dat hij of zij door weer en wind op pad kan gaan en toch droog blijft. Met een regenpak van polyester trotseert de avonturierdus iedere regenbui.

Slaap Essentials

Of de reiziger nu gaat kamperen in Nederland of back to basic gaat in het buitenland: slapen op een vreemde plek blijft lastig. Daarom kan je voor hem of haar bijvoorbeeld een aantal slaap essentials aanschaffen. Denk bijvoorbeeld aan een slaapmasker. Dan kan je lekker doorslapen, mochten verduisterende gordijnen ontbreken. Ook oordoppen zijn een musthave tijdens het reizen. Een goede nachtrust gegarandeerd!

Waterfles

Voor de traveller die echt avontuurlijk op reis gaat, is een waterfles van RVS echt een onmisbaar item. Ga daarom voor een luxe sportfles, die lang meegaat en die je gemakkelijk af kunt sluiten met een stevige draaidop. Bijkomend voordeel is dat hij of zij de hele dag door kan drinken, waardoor deze goed gehydrateerd blijft.

Met de bovenstaande tips maak jij de ontvanger ongetwijfeld blij!


Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Previous ArticleNext Article