Transformers zijn cool!

Al enkele weken worden we via sociale media en reclames op ideeën gebracht voor de leukste schoencadeautjes en voor pakjes avond. Erg? Dat is mooi,  ik doe er nog eens een schepje bovenop. 

Onlangs kreeg mijn 6-jarige een echte Transformer, je kent ze wel. Uiteraard kijkt mijn 6 jarige deze serie, dus hij was dol enthousiast, COOL! Na een beetje klooien en een hoop fantasie wist hij van een robot een mooie truck te maken om in zijn verhaal te komen.

Welk verhaal?

Ik snap er vaak niet veel van maar mijn 6-jarige wel. Ik luister: “de slechteriken, vindt hij (ik vertaal: Decepticons), worden achterna gezeten door de “goeieriken” en dat is de leider van de Autobots. Deze Mega Optimus Prime (welke in zoonlief zijn bezit) is bozer dan ooit en verandert van robot in truck en zo nodig weer terug. Dus je snapt, de geluiden vliegen om de oren wanneer er een achtervolging plaatsvindt op de huiskamer vloer.  schoen-transformer

Ik ken ze ook nog wel, vooral dat liedje ook… Transformers Robots in Disguise… eenmaal het liedje weer gehoord, dreunt het de hele dag door m’n hoofd en voor ik het door heb sta ik het te neuriën. 

Wat mij vooral blij maakt, is dat het voor ieder budget toegankelijk is, niet geheel onbelangrijk. Dus voor iedere jongen die fan is, kan Sinterklaas een extra cadeautje langs brengen. 

Ik zing nog even verder… mmmformers Robots in Disguise. 

O ja, liefs Diana

Even de coolste Transformers op een rij

One-Step Changers
One-Step Changers – € 18,99 – Bestellen >>
Mega Optimus Prime
Mega Optimus Prime – € 39,99 – Bestellen >>
3-Step Changers
3-Step Changers – € 39,99 – Bestellen >>
Super Bumblebee
Super Bumblebee – € 64,99 – Bestellen >>
Previous ArticleNext Article

5 Comments

  1. Mijn zoon is ook dol op Transformers, maar heeft het niet zo op de 1-step of 3-step varianten. Elke keer weer een teleurstelling als hij er eentje krijgt die hij met het grootste gemak kan transformeren. Met een beetje geluk brengt de sint er dit jaar eentje waar hij echt voor moet gaan zitten, lekker puzzelen en pielen om van de auto een robot te maken en vice versa.

  2. Ze zijn zeker niet goedkoop maar wel heel erg cool zal ik maar zeggen.
    Te koop bij Bol.com.

    1. Ik mis er 1 in de rij want ze zijn te koop vanaf 14,99€ dus toch best voor ieder budget 🙂

  3. Ja, ik ken ze. Met een tweeling van 7 jaar zit ik vol in de auto’s, cars, planes en transformers. Ik vond ze stiekem vroeger ook wel leuk.