Lege flessen

lampion maken makkelijk

Sint Maarten lopen

Morgenavond is het Sint Maarten. Mijn kleuter heeft op school een prachtige lampion geknutseld. Maar voor mijn dreumes moest ik toch echt zelf aan de slag. Een vriendin van mij tipte me dat je heel gemakkelijk met een lege fles een lampionnetje kan maken. Ik vond dat een uitstekend idee en ben met mijn dreumes aan de slag gegaan. Binnen een mum van tijd was de lege limonadefles een prachtige beschilderde lampion geworden. Ijzerdraadje erdoor, lampje erin en voila, mijn dreumes kan meelopen.

Lampion maken van lege fles

Met lege flessen kun je overigens nog veel meer leuke dingen maken. Zo zag ik laatst op pinterest een gave pennenbak voor aan de muur, gemaakt van een lege fles. Of wat dacht je van de flessenboot van Floris Hovers bij buisjesenbeugels.nl? Zoals in de beschrijving staat, hoeft een leuk stuk speelgoed niet duur te zijn en ook niet van 1e klas materialen gemaakt. Deze flessenboot kun je maken van een lege shampoo of schoonmaakmiddel fles. En vervolgens kan je kleintje er uren mee spelen. Geweldig toch?

Winnen
Zie jij het ook wel zitten om samen met je kleintje te gaan knutselen met zo een leuke flessenboot als eindresultaat? Hier kun je de flessenboot van Floris Hovers winnen!
Geef hier antwoord op de volgende vraag: Welk speelgoed van Floris Hovers is nog meer te verkrijgen bij buisjesenbeugels.nl?

Update: winactie is afgerond.

Pin It
Previous ArticleNext Article

2 Comments

 1. Hoi!
  Wat een ontzettend leuk idee, jullie lampion! Ga ik zeker onthouden.
  Vanmiddag heb ik een prachtige babydeken gekocht bij Buisjes en Beugels en de hele winkel natuurlijk even bekeken, maar wat hebben ze daar leuke dingen….
  Van Floris Hovers verkopen ze naast de flessenbootjes ook veel mooie Archetoy auto’s.
  Leuke actie waar ik graag aan mee doe!

  groetjes Esmaryt

 2. Pingback: Sint Maarten?