Makkelijke kikker surprise maken – printable

kikker surprise sinterklaas

Kwak, kwak! Deze kikker surprise kun je met je eigen handen maken en misschien kun je zelfs een poging wagen om hem te kussen… Ik zou het niet doen, maar het idee is leuk om deze surprise te maken voor iemand die op zoek is naar zijn of haar prins op het witte paard.

We hebben het maken van een kikker surprise makkelijk voor je gemaakt. Je hoeft niet te gaan zitten knoeien met klodders verf of knutselen met allerlei materialen. Met deze handige printables heb je een surprise zo gemaakt en wie weet breng je deze charmante kikker ook nog tot leven!

kikker surprise

Surprise maken met een schoenendoos

Naast de kikker surprise printable heb je ook een schoenendoos nodig. En natuurlijk een beetje lijm en een schaar. Meer eigenlijk niet! Oh wacht, ik zie het printpapier en de printer over het hoofd, maar dat valt onder het kopje ‘printable’.

Eerst print je de printables van de kikker uit. Dan knip je het groen papier op maat en indien nodig print je meer groen papier uit zodat je de gehele doos kunt beplakken. (Vergeet niet om eerst het cadeautje in de schoenendoos te verstoppen.) Vervolgens knip je het hoofd, de armpjes en nog wat licht groene vlekjes van de kikker uit. Ook deze plak je daar waar ze horen zodat er een kikker tevoorschijn komt. Zo simpel!

Dus wat heb je nodig voor deze surprise:

  • kikker surprise printable
  • schoenendoos
  • printpapier, schaar en lijm

We adviseren wel om in ieder geval het koppie en de pootjes op stevig printpapier te printen.

Kikker surprise printable kopen

Hieronder kun je de printable voor de kikker surprise heel makkelijk kopen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je de printable direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Bedrag € -
kikker surprise printen
kikker surprise printen
Previous ArticleNext Article