Tips bij het kopen van een gezinsauto

ADVERTORIAL

Voordat je kinderen kreeg , speelde het uiterlijk van de auto waarschijnlijk een grote rol. Maar als je op zoek gaat naar een gezinsauto wegen de praktische functies zwaarder dan hoe de auto eruit ziet.
Waar let je nu eigenlijk op bij het kopen van een gezinsauto? Hieronder een aantal tips en adviezen die je kunnen helpen bij de aankoop van een gezinsauto.

Ruimte is belangrijk
De ruimte is erg belangrijk in een gezinsauto. Je moet er niet alleen de kids in kwijt, maar ook het speelgoed, stoeltjes, luiertassen en de kinderwagen.

De bekleding van de auto
Een auto met lederen bekleding is het handigst wanneer je kleine kinderen hebt. Ze willen nog wel eens spugen of knoeien met hun eten. Lederen bekleding is gemakkelijk schoon te maken.

Isofix
Wanneer de kinderen nog in kinderzitjes zitten is het handig om een auto met isofix systeem uit te zoeken. Hiermee kun je de kinderstoel gemakkelijk in de stoelen vastklikken en hoef je niet moeilijk te doen met gordels.

De financiering van de gezinsauto
Niet geheel onbelangrijk is natuurlijk de financiering van de nieuwe auto. Wanneer je voldoende geld hebt om de auto in één keer te kunnen betalen, is dat natuurlijk erg fijn. Toch hoef je niet bezorgd te zijn wanneer je het bedrag niet in één keer kunt neerleggen. Je kunt namelijk een lening afsluiten om de auto te financieren.

Je hebt bijvoorbeeld de keuze om een persoonlijk krediet of een doorlopend krediet aan te vragen. Bij een persoonlijk krediet weet je exact welk bedrag je leent, los je maandelijks een gedeelte af en betaal je een vaste rente. Bij een doorlopend krediet krijg je te maken met een variabele rente en je weet niet precies wanneer je klaar bent met aflossen. Laat je goed adviseren door een bank of financieel adviseur, want een lening bij de dealer is meestal niet de voordeligste optie.

Veilig op weg
Met deze tips kom je zeker een heel eind. Zoek daarom een auto die bij je gezin past en beleef met elkaar veel rijplezier!

200299934-001

Previous ArticleNext Article