Mickey Mouse viert zijn 90e verjaardag

Mickey wordt 90 jaar en wereldwijd wordt deze mijlpaal groots gevierd. Al negentig jaar lang is Mickey Mouse het icoon voor creativiteit, fantasie en expressie. Voor zowel jong als oud is dit Disney Figuur al sinds 1928 het boegbeeld van The Walt Disney Company.

Mickey Mouse en Disney on Ice

Ook bij Disney On Ice wordt de 90e verjaardag van Mickey Mouse gevierd! Onder andere met een speciale pre-show waarin we met het publiek de Mouse Bounce dansen. Kijk hier alvast naar een voorproefje in een ‘behind the scenes’ video. 

Disneyland Parijs

Dit jaar zijn er vele nieuwe verrassingen tijdens Disney’s Betoverende Kerst: Mickey’s Vrolijke Kerstfeest, het kerstseizoen dat van 10 november 2018 tot en met 6 januari 2019 te zien is in Disneyland Paris. Het seizoen is nu nog feestelijker, want Disneyland Paris viert 90 jaar Mickey Mouse tijdens de ‘Grandioze Mickey Mouse Party’, waar Mickey het middelpunt is van de evenementen.

Kerst in het Disneyland Park

Zodra de gasten het Disneyland Park binnenkomen worden zij verwelkomd met een reusachtige kerstboom en sneeuw dat elke dag valt. Vervolgens kunnen zij zich verder laten onderdompelen in de magie van kerst met een unieke nieuwe 4D attractie en betoverende shows.

Nieuwe attractie: ‘Mickey’s PhilharMagic

Op 1 oktober opent de nieuwe attractie ‘Mickey’s PhilharMagic’ in Discoveryland in het Disneyland Park. Het is een unieke attractie in Europa met een 4D ervaring in het Discovery Theater waarin Mickey en Donald de gasten meenemen in de wondere en muzikale wereld van de grootste Disney klassiekers, zoals Aladdin, De Kleine Zeemeermin en The Lion King. De ondeugende Donald Duck zorgt zelfs voor een aantal nieuwe wendingen! Dit is de unieke gelegenheid om te genieten van enkele van de grootste melodieën van Disney en 90 jaar Mickey Mouse op de best mogelijke manier te vieren.

Christmas Songtime!

De gasten die van kerstliedjes houden kunnen genieten van de nieuwe show ‘Christmas Songtime!’ in het Videopolis Theater in Discoveryland. Elke dag krijgen gasten de kans om op het podium deel te nemen aan de show, samen met Mickey, Minnie, Goofy en de professionele zangers van Disney. ‘Christmas Songtime!’ is onderdeel van het programma ‘Disney Performing Arts’.

Disney’s Christmas Parade

De ‘Disney’s Christmas Parade’ maakt een grote comeback en verspreidt twee keer per dag de magische winter over het Disneyland Park, met sneeuw dat valt in Main Street U.S.A. Mickey en Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy leiden de dans. Ze bereiden zich voor op kerst samen met al hun vrienden. Ook Woody en Buzz Light Year van Disney•Pixar’s Toy Story zijn te zien, samen met dansende peperkoekmannen en allerlei andere kersttraktaties.

Magische kerstontmoetingen

Tijdens Mickey’s Vrolijke Kerstfeest kunnen de gasten Marie van de Aristokatten, Dagobert Duck, Peter Pan, Miss Bunny en vele andere Disney Figuren ontmoeten. Ook de Kerstman komt naar Disneyland Paris en neemt tot en met 25 december zijn intrek in Meet Mickey Mousewaar hij de gasten onthaalt voor een magische ontmoeting.

 De kerstboom wordt verlicht met ‘Mickey’s Magical Christmas Lights’

Elke avond worden de duizenden lampjes in de 24 meter hoge kerstboom in het Disneyland Park aangestoken tijdens de betoverende show ‘Mickey’s Magical Christmas Lights’ met Mickey, Minnie en de Kerstman. Zij tellen samen met de gasten feestelijk af en door de betoverende kerstverlichting, sneeuw en Disney magie worden de gasten ondergedompeld in de magie van kerst. Om 90 jaar Mickey Mouse te vieren is de kerstboom versierd met nieuwe decoraties en heeft de show een nieuw muzikaal intermezzo, speciaal voor Mickey.

A Merry Stitchmas

Stitch neemt het Royal Castle Stage over tijdens de knallende en muzikale kerstshow ‘A Merry Stitchmas’ voor het Kasteel van Doornroosje. Hij doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de gasten veel plezier hebben met Mickey en Minnie, Donald, Katrien en Goofy, op de maat van enkele grote kerstklassiekers.

The Enchanted Advent Calendar van 1- 24 december  

Elke ochtend kunnen de gasten de magie van kerst tot leven brengen met ‘The Enchanted Advent Calendar’een levensgrote advent kalender voor het Kasteel van Doornroosje. Elke dag hebben Mickey, Minnie of Goofy een nieuwe verrassing.

Kerst in het Walt Disney Studios Park

Voor het tweede jaar op rij viert ook het Walt Disney Studios Park kerst, met nog meer plezier voor het hele gezin.

New York-style Jazz en Mickey Mouse achter het drumstel met ‘Mickey’s Big Band Christmas’

Na het eerste sensationele seizoen vestigt ‘Mickey’s Big Band Christmas’ zich in het Animagique Theater in het Walt Disney Studios Park. Deze liveshow is een combinatie van traditionele muziek en typische Disney magie met een jazzband en energieke tapdansnummers. Elke dag brengt deze show een eerbetoon aan de mooiste melodieën van de winter en nodigt de gasten uit om in de kerststemming te komen met de Big Band, zangers, dansers en natuurlijk Disney Figuren. Een absolute must-see: Mickey’s drumsolo! Minnie is ook te zien in de show, zij droomt ervan om een jazzdiva te zijn!

Nieuwe show: A surprise for Mickey!

Het is tijd om 90 jaar Mickey Mouse te vieren. Zal Minnie op tijd zijn of moet ze haar Disney vrienden, en misschien zelfs de gasten, vragen om haar te helpen om Mickey een onvergetelijke verrassing te geven?

Deze speciale verjaardagsverrassing gaat ook online, want gasten worden van tevoren uitgenodigd om een speciaal bericht voor Mickey Mouse op hun social media te delen met behulp van de hashtag #SurpriseMickey. Het bericht kan zelfs tijdens de show verschijnen als een extra verrassing voor Mickey. 

Deze interactieve show vindt meerdere keren per dag plaats op Production Courtyard aan de voet van het Hollywood Tower Hotel.

Goofy’s Incredible Christmas

Gasten kunnen hun dag in Disneyland Paris magisch afsluiten met ‘Goofy’s Incredible Christmas’. Deze spectaculaire avondshow maakt gebruik van mapping technologie en adembenemende special effects op de Twilight Zone Tower of Terror™.

Mickey en Minnie Mouse nemen de gasten samen met hun vrienden Goofy, Donald Duck en Katrien mee op een fantastische reis over spectaculaire landschappen, van de Noordpool tot het meest verbazingwekkende feest dat je je ooit zou kunnen voorstellen. Goofy heeft een aantal onverwachte verrassingen in petto!

In het Walt Disney Studios Park kunnen de gasten ook vele Disney Figuren ontmoeten, zoals Goofy in zijn kerstmannenpak, Minnie Mouse en Buzz Lightyear.

Samsonite en American Tourister vieren de 90ste verjaardag van Mickey Mouse

Ter ere van het 90ste jubileum van Mickey Mouse doen Samsonite en American Tourister mee aan de “Mickey the True Original” campagne, waarin het icoon gevierd wordt.

De Cosmolite Disney Limited Edition heeft een speelse en tijdloze all-over Mickey Mouse print en originele Mickey details binnenin. Deze iconische Cosmolite is extreem sterk en ongelofelijk licht dankzij de innovatieve technologie met geweven polypropyleen. De handige handvatten en soepele wieltjes garanderen dat je de meest elegante en stijlvolle reiskoffer hebt. Deze Limited Edition met Mickey print is beschikbaar in drie modellen (Spinner 55, 69 en 75) via Samsonite.nl en bij de Samsonite verkooppunten. Aanbevolen verkoopprijzen vanaf € 439,00.

Mickey Mouse roept de mooiste herinneringen bij ons op en dankzij de Disney Ultimate 2.0 Mickey Letters nemen alle kids die mooie herinneringen overal met zich mee. De speelse letterprint en zachte vilten oortjes maken van deze tasjes de allerleukste vriend voor kids van drie tot zes jaar. Met reflecterende details, S-vormige schouder- en borstriemen zijn deze rugzakken ideaal om mee te nemen naar school.

Ook American Tourister viert de verjaardag van Mickey Mouse. De Wavebreaker Disney collectie maakt jouw reis meer dan de moeite waard! De Mickey Comics Red print toont een speelse Mickey Mouse en leuke striptekening op beide zijden. De Mickey Close-up print heeft dan weer een kleurrijke, moderne look met het iconische Disney figuur die over de rand komt kijken. Dit is een collectie waar iedereen blij van wordt.

De Wavebreaker Disney collectie is beschikbaar in Spinner 55, 67 en 77. De grote modellen hebben een TSA-slot, gekruiste inpakriemen, een tussenschot met rits en een apart vak voor het snel en eenvoudig opbergen van al je spullen.

 

Previous ArticleNext Article