Wie jarig is, trakteert

Op maandag 21 januari 2013 viert Happy Belly’s haar eerste verjaardag. Sinds vorig jaar kunnen aanstaande moeders in de webwinkel terecht voor betaalbare zwangerschapskleding en handige accessoires. Bezoekers profiteren op deze feestelijke dag van spectaculaire kortingen en ontvangen bij een bestelling bovendien een leuk cadeautje (zolang de voorraad strekt).

Webwinkel Happy Belly’s

Na de bevalling verdwijnt positiekleding vaak in de kast, zonder ooit weer gebruikt te worden. Zonde, vond Mirjam van Vliet, die na haar zwangerschap besloot de webwinkel Happy Belly’s op te richten om zwangerschapskleding een tweede kans te geven. Vrouwen die hun zwangerschapskleren niet meer nodig hebben, kunnen het schoon en gestreken aanbieden aan Happy Belly’s. Na een zorgvuldige selectie wordt de leukste kleding verkocht in de webwinkel en tijdens speciale inloopavonden in Wateringen. De aanbieder ontvangt 40% van de opbrengst en de koper profiteert van mooie zwangerschapskleding, zo goed als nieuw, voor een scherpe prijs. Een gouden concept, zo blijkt.

Verjaardagsactie
Wie jarig is, trakteert. Naast een leuke verrassing bij iedere aankoop op maandag 21 januari 2013 worden alle bestellingen een week lang gratis verstuurd. Benieuwd naar de overige kortingsacties? Houd de website en de Facebookpagina van Happy Belly’s op 21 januari 2013 goed in de gaten voor spectaculaire kortingen en vier de verjaardag van Happy Belly’s mee!

Previous ArticleNext Article