Lekker warm

Ik heb er inmiddels heel wat van in de kast liggen en ik vind ze nog steeds ideaal: de omslagdoek. Bij elke baby kwamen er bij ons wel een paar van die doeken bij. We gebruiken ze nu vooral na het douchen, maar met een kleine baby gebruik je zo een doek de hele dag door. Zeker met dit koude weer. Je baby blijft dan lekker warm en vindt het vaak fijn om geborgen in een doek te liggen. Zoals met ongeveer alles, is de ene doek nog leuker dan de andere omslagdoek. Jammer dat er hier geen baby meer bij komt, anders was de omslagdoek van PEAPLE hier bij de omslagdoeken collectie gekomen.

PEAPLE brengt een kleurrijke en vrolijke collectie voor baby’s tot en met maat 86. Gelukkig heb ik nog wel een baby in maat 74 en één inmiddels toch wel dreumes in maat 86. In de collectie staan de ‘peaples’ centraal, dat zijn de grappige en vrolijke poppetjes die je overal terug ziet komen. Dus ook in de omslagdoeken!

Winnen
Vind jij PEAPLE en de omslagdoeken ook zo gaaf? Je kunt er één winnen! Je kunt kiezen tussen de jongens of meisjes variant. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is Voormijnkleintje.nl op Facebook te ‘liken’ en je maakt automatisch kans!

Update: winactie is afgerond.

Previous ArticleNext Article