Labelfriends

Sinds mijn kleuter naar school gaat moet alles gelabeld worden. Die leuke Tinkelbel drinkbeker is niet zo speciaal als mijn kleuter dacht. Er zijn meer meiden in haar klasje die zo een leuke beker hebben. Ook de tupperware bakjes komen in meerdere huishoudens voor.

Heel saai wit labeltje

In eerste instantie heb ik alle bakjes en bekers gelabeld met de dymo-lettertang. Zo een heel saai wit labeltje, die in de vaatwasser ook nog eens loslaat, of bij vaker wassen verkleurt totdat de naam onleesbaar is geworden. Maar deze week ontving ik de naamlabels van Labelfriends. De labels hebben een vrolijk kleurtje en een leuk bloemetje, iets waar mijn kleuter blij van wordt. Het liefst had ze alle bakjes en glazen in onze keuken voorzien van een Labelfriends sticker, gelukkig wist ik dat tegen te houden.

Kleuter naar school, welke naamlabels?

De naamstickers van Labelfriends worden geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Het opplakken kan dus niet mis gaan. De naamlabels zijn water- en hittebestendig. Ze kunnen in de vaatwasser, magnetron, stoomsterilisator en diepvries.
Bij Labelfriends hebben ze nog veel meer leuke naamproducten, zoals een mega sticker voor op de deur of speelgoedkist. Schoenstickers, ook handig voor bijvoorbeeld de gymschoenen. Voor een dagje op stap zijn de SOS bandjes en het naamplaatje ideaal. En ga zo nog maar even door met leuke en handige (naam)producten. Even op de site kijken dus!

Pin It
Previous ArticleNext Article