Develab, het vervolg…

Inmiddels zijn er al heel wat complimentjes voorbij gekomen over de nieuwe Develab schoenen van mijn dreumes en kleuter. Vooral ‘Wauw wat hebben jullie stoere schoenen zeg!’ En stoer zijn ze zeker. Als wij ons ’s morgen klaarmaken om mijn kleuter naar school te brengen, staat mijn dreumes al klaar met zijn gave boots. Of ik hem dan even wil helpen en trots stapt hij met zijn stoere boots mee naar school. Ook mijn kleuter is inmiddels dolblij met haar Develab schoenen. Toen het laatst regende kwamen we erachter dat ze er erg leuke voetsporen mee kan achterlaten!

Kwaliteit van Develab

Over de kwaliteit van Develab ben ik ook erg te spreken. Beide modellen hebben stevige zolen en helemaal van leer. Ik heb geen vervelende naadjes ontdekt, anders had ik mijn kleuter er wel over gehoord. Mijn kinderen lopen erg graag op de Develab schoenen!

Winnen
Je kunt nog steeds kans maken op één van de twee paar jongens- of één van de twee paar meisjesschoenen die ik mag weggeven.

– Like & Share op Facebook dit bericht en laat bij de reacties weten of je graag de meiden laarzen of de jongens boots zou willen winnen. Vermeld ook de gewenste maat erbij!

– Of vul hier op het win-formuliertje onderaan de pagina in welke Develab schoenen (meiden of jongens) en welke maat je zou willen winnen.

Update: winactie is afgerond

Pin It
Previous ArticleNext Article