Netflix alert: Frozen

Door alle geweldige YouTube optredens van ‘Let it go’ kan ik de Oscar winnende hitsong van Frozen al vlekkeloos meezingen. Helaas heb ik de film zelf nog niet gezien. Maar daar gaat verandering in komen. Vanaf aanstaande zaterdag 9 augustus is de bioscoophit Frozen exclusief te zien op Netflix. Daarmee is het de eerste Disney titel die na bioscoopvertoning alleen op Netflix te zien is. Goed geregeld Netflix!

frozen

Frozen vertelt het verhaal van de zusjes Anna en Elsa. Tot groot plezier van Anna kan Elsa alles wat ze wil in ijs veranderen. Wanneer deze pret op een dag omslaat in gevaar, besluiten hun ouders in te grijpen en Elsa op te sluiten. De zusjes zien elkaar pas weer op de dag dat Elsa haar kamer uitkomt om als koningin gekroond te worden, maar na een ijzig ongeluk slaat Elsa op de vlucht en gaat Anna haar achterna.

frozen 2

Frozen mixt muziek, humor en emotie in een magisch verhaal. En ook al is het zomervakantie, dit weekend plannen we gezellig een filmavondje om deze winterfilm te kijken met de kleintjes. Want Frozen schijnt harten te smelten…
Previous ArticleNext Article