Marco Polo vs Ontdekkingsmoeke

Ik beschouw mezelf als een echte ontdekkingsreiziger, een avonturier en een superheld. Het gezinsleven met drie kinderen en een hond is niet niks. Even naar de supermarkt voelt met drie kinderen als een gevaarlijke tocht door de jungle en bovendien, laat dat ’even’ maar achterwege. Een ritje naar Zuid-Frankrijk met drie kleine koters achterin voelt als een expeditie met de Beagle. Het is een heel avontuur om mijn kleintje naar school te brengen, ook al hoeven we slechts één straat over te steken. En als de peuter weer eens wil stoeien, trek ik al mijn kung-fu-vechtkunst uit de kast om een verpletterende indruk op hem te maken. Wat als de vuilnisbak vol zit, waar moet ik die poepluiers nu laten? En waar is de afstandsbediening van de Apple TV eigenlijk gebleven? De kinderen worden helemaal gek als ze vanmiddag geen Netflix kunnen kijken. Je wilt niet weten wat een moeder op een doordeweekse dag allemaal meemaakt én hoe vindingrijk ze moet zijn.

Maar nu ik de trailer van de nieuwe topserie van Netflix gezien heb, besef ik dat mijn avonturen eigenlijk maar heel burgerlijk zijn. Ze vallen in het niet bij de avonturen van een echte ontdekkingsreiziger. Dit wordt de volgende serie, waar ik heerlijk bij ga wegdromen. Spanning, avontuur, romantiek. Ik ontvlucht mijn dagelijkse avonturen en ga op ontdekkingsreis met… Marco Polo.

Naar verwachting wordt Marco Polo de nieuwe topserie van Netflix. Het belooft een spectaculair avontuur te worden met deze ontdekkingsreiziger, waarin we teruggaan naar het China van de 13e eeuw. Een land waar vechtsport, politieke spelletjes en seksuele intriges aan de orde van de dag zijn. Dit is wel even wat anders dan een ontdekkingstocht met een tweejarige, dus ik kijk er naar uit!

https://www.youtube.com/watch?v=bFJaOTHBKcw

Previous ArticleNext Article

3 Comments

  1. Pingback: Jungle Shuffle
  2. Pingback: Marco Polo, are you ready?
  3. Pingback: Een hondenleven! Week 2